Инвестирайте разумно Инвестирайте разумноДоговорите за различия (CFD) и спред залагането са комплексни инструменти и идват с висок риск от бърза загуба на пари заради ливъриджа. 84.69% акаунтите на инвеститорите на дребно с този доставчик. Би трябвало да се замислите, дали разбирате, как работят Договорите за различия (CFD) и дали можете да си позволите да загубите Вашите пари.

PLNJPY - Polish Zloty / Japanese Yen

Current value in real time on the crypto market for investing

Суап къса позиция: -8.4746 PointsСуап дълга позиция: 3.2245 Points
Ниско: 30.011Плаващ MT5 спредВисок: 30.342
Времена за сесия на световния обмен на акции
Sydney
19:16 ч. (Local)
Opens in 14h 34m
Tokyo
17:16 ч. (Local)
Opens in 15h 44m
London
08:16 ч. (Local)
Opens in 23h 44m
New York
03:16 ч. (Local)
Opens in 30h 14m
No chart data
Минало представяне не е гаранция или предвиждане за бъдещо представяне.

Трейдинг условия

Платформа
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Изпълнение
Пазарно изпълнение
Пазарно изпълнение
cTraderСредове + 0.35$ за търгувани 10K
Минимум: 3.90Средна стойност: 5.28
Market Hours*Closed Now
Market Hours*Closed Now
Лимит и стоп ниво0 points
Използван маржин (1:100 ливъридж ставка) в американски долари1000 JPY X USDJPY Rate
Минимален размер на договор1000 PLN (0.01 lots)
Минимални стъпки за увеличение на размер на договор1000 PLN
маржин изисквания за отваряне и заключване на позиция *0

* Само, ако маржин нивото > 100%

<p>Предоставените спредове са отражение на средно претеглена времева стойност от 09:00AM - 21:00 PM (GMT) за периода от 01/04/2020 - 30/06/2020. Въпреки че, FxPro прави опити за предоставянето на конкурентни спредове по време на всички трейдинг часове, клиентите трябва да забележат, че те може да варират и са податливи към съответните пазарни условия. Изложеното по-горе се представя само за информационни цели. Клиентите биват съветвани да проверяват важни оповестявания на новини на нашия Икономически календар, които може да имат за резултат разширение на спредовете при други институции.

Горните спредове са приложими при нормални трейдинг условия. FxPro има правото да допълва горните спредове спрямо пазарните условия, както е в "Бизнес правилата за ползване".

Валутната комбинация PLN/JPY е значително повлияна от представянето на две важни, но много различни икономики: Полша и Япония. Влияние върху тези валути до голяма степен оказват широк спектър от различаващи се фактори, в резултат на това те може да реагират по много различен начин спрямо световните събития. За един инвеститор с лежерен подход към риска, тя може да бъде идеално допълнение, тъй като предлага шанс за правене на печалби, дотолкова съществени, колкото и рисковете, пред които е изправен.

За да инвестирате сега, свържете се с FxPro.