Трейдинг условия

Платформа
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Изпълнение
Пазарно изпълнение
Пазарно изпълнение
cTraderСредове + 0.35$ за търгувани 10K
Минимум: N/AСредна стойност: 1.06
Market Hours*Closed Now
Market Hours*Closed Now
Лимит и стоп ниво0 points
Използван маржин (1:100 ливъридж ставка) в американски долари1000 NZD X USDNZD Rate
Минимален размер на договор1000 NZD (0.01 lots)
Минимални стъпки за увеличение на размер на договор1000 NZD
маржин изисквания за отваряне и заключване на позиция *0

* Само, ако маржин нивото > 100%

<p>Предоставените спредове са отражение на средно претеглена времева стойност от 09:00AM - 21:00 PM (GMT) за периода от 01/04/2020 - 30/06/2020. Въпреки че, FxPro прави опити за предоставянето на конкурентни спредове по време на всички трейдинг часове, клиентите трябва да забележат, че те може да варират и са податливи към съответните пазарни условия. Изложеното по-горе се представя само за информационни цели. Клиентите биват съветвани да проверяват важни оповестявания на новини на нашия Икономически календар, които може да имат за резултат разширение на спредовете при други институции.

NZDUSD, AUDUSD може да се колебаят над подадения максимум всяка сряда, между часовете 08:00 PM – 11:00 PM (GMT).

Горните спредове са приложими при нормални трейдинг условия. FxPro има правото да допълва горните спредове спрямо пазарните условия, както е в "Бизнес правилата за ползване".

Много често назовавана ‘Киви’, валутната двойка NZD/USD е сред десетте най-търгувани в света. Подобно на австралийския долар, новозеландската валута се възползва през последните години от бума на стоките, което доведе до покачване на стойността ӣ. В момента тази двойка символизира връзката между двете най-влиятелни икономики на света. Това доведе до главоломно покачване на известността на двойката през последните години, до такава степен че се наложи Централната банка на Нова Зеландия да въведе дефлационни методи през 2012. Подходяща е за всеки един; от начинаещ до професионален трейдър.

Ако искате да инвестирате във валутната двойка NZD/USD, свържете се с FxPro още днес.