NZDSGD - New Zealand Dollar / Singapore Dollar

Суап къса позиция: 0 PointsСуап дълга позиция: 0 Points
Ниско: 0.00Плаващ МТ4 спредВисок: 0.00
Времена за сесия на световния обмен на акции
Sydney
18:06 (Local)
Opens in 15h 44m
Tokyo
17:06 (Local)
Opens in 15h 54m
London
9:06 (Local)
Closes in 7h 24m
New York
4:06 (Local)
Opens in 5h 24m
Минало представяне не е гаранция или предвиждане за бъдещо представяне.

Трейдинг условия

Платформа
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Изпълнение
Пазарно изпълнение
Пазарно изпълнение
cTraderСредове + 0.45$ за търгувани 10K
Минимум: 13.80Средна стойност: 14.44
cTrader лимит и стоп нива0
Използван маржин (1:100 ливъридж ставка) в американски долариMax. Leverage is 1:20
Минимален размер на договор0.01 lot
1 ТИК стойност за 1 лот в USD10 / USDSGD Rate
Минимални стъпки за увеличение на размер на договор0.01 lot
маржин изисквания за отваряне и заключване на позиция *0
Трейдинг време (британско време) 10:00 PM Sunday - 10:00 PM Friday

* Само, ако маржин нивото > 100%

<p>Предоставените спредове са отражение на средно претеглена времева стойност от 09:00AM - 21:00 PM (GMT) за периода от 01/04/2020 - 30/06/2020. Въпреки че, FxPro прави опити за предоставянето на конкурентни спредове по време на всички трейдинг часове, клиентите трябва да забележат, че те може да варират и са податливи към съответните пазарни условия. Изложеното по-горе се представя само за информационни цели. Клиентите биват съветвани да проверяват важни оповестявания на новини на нашия Икономически календар, които може да имат за резултат разширение на спредовете при други институции.

Горните спредове са приложими при нормални форекс трейдинг условия. FxPro има правото да допълва горните спредове спрямо пазарните условия, както е в "Бизнес правилата за ползване".

Валутната комбинация NZD/SGD не е често търгувана, но може да бъде идеалният избор за инвеститори опортюнисти, които са готови да предприемат хазартни действия. Представянето на двойката е до голяма степен повлияно от две много различни икономики- Нова Зеландия и Сингапур. Корелацията между тези валути е с тенденцията да бъде слаба; което създава предпоставки за слаб и непредсказуем пазар. Въпреки това, предлага също така и възможността за правене на печалби толкова големи, колкото и потенциалния риск.

За да инвестирате днес, свържете се с FxPro още сега.