Инвестирайте разумно Инвестирайте разумноДоговорите за различия (CFD) и спред залагането са комплексни инструменти и идват с висок риск от бърза загуба на пари заради ливъриджа. 84.69% акаунтите на инвеститорите на дребно с този доставчик. Би трябвало да се замислите, дали разбирате, как работят Договорите за различия (CFD) и дали можете да си позволите да загубите Вашите пари.

NZDCHF - New Zealand Dollar / Swiss Franc

Current value in real time on the crypto market for investing

Суап къса позиция: -8.4629 PointsСуап дълга позиция: 3.0283 Points
Ниско: 0.59498Плаващ MT5 спредВисок: 0.59847
Времена за сесия на световния обмен на акции
Sydney
17:00 ч. (Local)
Opens in 64h 50m
Tokyo
15:00 ч. (Local)
Opens in 66h 0m
London
06:00 ч. (Local)
Opens in 2h 0m
New York
01:00 ч. (Local)
Opens in 8h 30m
No chart data
Минало представяне не е гаранция или предвиждане за бъдещо представяне.

Трейдинг условия

Платформа
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Изпълнение
Пазарно изпълнение
Пазарно изпълнение
cTraderСредове + 0.35$ за търгувани 10K
Минимум: 1.30Средна стойност: 1.70
Market Hours*Open Now
Market Hours*Open Now
Лимит и стоп ниво0 points
Използван маржин (1:100 ливъридж ставка) в американски долари1000 CHF X USDCHF Rate
Минимален размер на договор1000 NZD (0.01 lots)
Минимални стъпки за увеличение на размер на договор1000 NZD
маржин изисквания за отваряне и заключване на позиция *0

* Само, ако маржин нивото > 100%

<p>Предоставените спредове са отражение на средно претеглена времева стойност от 09:00AM - 21:00 PM (GMT) за периода от 01/04/2020 - 30/06/2020. Въпреки че, FxPro прави опити за предоставянето на конкурентни спредове по време на всички трейдинг часове, клиентите трябва да забележат, че те може да варират и са податливи към съответните пазарни условия. Изложеното по-горе се представя само за информационни цели. Клиентите биват съветвани да проверяват важни оповестявания на новини на нашия Икономически календар, които може да имат за резултат разширение на спредовете при други институции.

Горните спредове са приложими при нормални трейдинг условия. FxPro има правото да допълва горните спредове спрямо пазарните условия, както е в "Бизнес правилата за ползване".

Валутната комбинация NZD/CHF не е широко търгувана, все пак нейната непредсказуемост, непостоянство и фактор с висок риск могат да бъдат привлекателни за тези инвеститори, които обичат хазарта. Двойката е до значителна степен повлияна от две несходни икономики: Нова Зеландия и Швейцария. В резултат на това, валутните движения рядко следват едни и същи модели и затова е трудно да бъдат разчетени и още по-трудно да бъдат предвидени. Въпреки това, двойката предлага възможността за правене на спиращи дъха печалби, ако попадне в опитни ръце.

За да добавите към Вашето портфолио, свържете се с нас сега.