Инвестирайте разумно Инвестирайте разумноДоговорите за различия (CFD) и спред залагането са комплексни инструменти и идват с висок риск от бърза загуба на пари заради ливъриджа. 84.72% акаунтите на инвеститорите на дребно с този доставчик. Би трябвало да се замислите, дали разбирате, как работят Договорите за различия (CFD) и дали можете да си позволите да загубите Вашите пари.

NZDCAD - New Zealand Dollar / Canadian Dollar

Суап къса позиция: -1.35 PointsСуап дълга позиция: -4.4358 Points
Ниско: 0.77751Плаващ MT5 спредВисок: 0.78128
Времена за сесия на световния обмен на акции
Sydney
09:53 ч. (Local)
Closes in 6h 19m
Tokyo
08:53 ч. (Local)
Opens in 0h 7m
London
00:53 ч. (Local)
Opens in 7h 7m
New York
19:53 ч. (Local)
Opens in 13h 37m
No chart data
Минало представяне не е гаранция или предвиждане за бъдещо представяне.

Трейдинг условия

Платформа
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Изпълнение
Пазарно изпълнение
Пазарно изпълнение
cTraderСредове + 0.35$ за търгувани 10K
Минимум: 1.40Средна стойност: 1.80
Market Hours*Open Now
Market Hours*Open Now
Лимит и стоп ниво0 points
Използван маржин (1:100 ливъридж ставка) в американски долари1000 CAD X USDCAD Rate
Минимален размер на договор1000 NZD (0.01 lots)
Минимални стъпки за увеличение на размер на договор1000 NZD
маржин изисквания за отваряне и заключване на позиция *0

* Само, ако маржин нивото > 100%

<p>Предоставените спредове са отражение на средно претеглена времева стойност от 09:00AM - 21:00 PM (GMT) за периода от 01/04/2020 - 30/06/2020. Въпреки че, FxPro прави опити за предоставянето на конкурентни спредове по време на всички трейдинг часове, клиентите трябва да забележат, че те може да варират и са податливи към съответните пазарни условия. Изложеното по-горе се представя само за информационни цели. Клиентите биват съветвани да проверяват важни оповестявания на новини на нашия Икономически календар, които може да имат за резултат разширение на спредовете при други институции.

Горните спредове са приложими при нормални трейдинг условия. FxPro има правото да допълва горните спредове спрямо пазарните условия, както е в "Бизнес правилата за ползване".

Валутната двойка NZD/CAD се уповава до голяма степен на двете важни световни икономики: Нова Зеландия и Канада. Двойката често се счита за непостоянна и изменчива, и в резултат на това пасва най-добре на тези, които са с висок праг на риск. Непредсказуемостта на комбинацията в повечето случаи не е подходяща за начинаещи трейдъри, въпреки това ако попадне в експертни ръце, предлага възможността за необятни печалби.

Свържете се с FxPro за да инвестирате още днес.