Инвестирайте разумно Инвестирайте разумноДоговорите за различия (CFD) и спред залагането са комплексни инструменти и идват с висок риск от бърза загуба на пари заради ливъриджа. 84.72% акаунтите на инвеститорите на дребно с този доставчик. Би трябвало да се замислите, дали разбирате, как работят Договорите за различия (CFD) и дали можете да си позволите да загубите Вашите пари.

NOKSEK - Norwegian Krone / Swedish Krona

Суап къса позиция: -11.0162 PointsСуап дълга позиция: -7.7744 Points
Ниско: 1.01632Плаващ MT5 спредВисок: 1.02055
Времена за сесия на световния обмен на акции
Sydney
21:33 ч. (Local)
Opens in 36h 17m
Tokyo
20:33 ч. (Local)
Opens in 36h 27m
London
12:33 ч. (Local)
Opens in 43h 27m
New York
07:33 ч. (Local)
Opens in 49h 57m
No chart data
Минало представяне не е гаранция или предвиждане за бъдещо представяне.

Трейдинг условия

Платформа
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Изпълнение
Пазарно изпълнение
Пазарно изпълнение
cTraderСредове + 0.35$ за търгувани 10K
Минимум: 12.00Средна стойност: 17.31
Market Hours*Closed Now
Market Hours*Closed Now
Лимит и стоп ниво0 points
Използван маржин (1:100 ливъридж ставка) в американски долари1000 SEK X USDSEK Rate
Минимален размер на договор1000 NOK (0.01 lots)
Минимални стъпки за увеличение на размер на договор1000 NOK
маржин изисквания за отваряне и заключване на позиция *0

* Само, ако маржин нивото > 100%

<p>Предоставените спредове са отражение на средно претеглена времева стойност от 09:00AM - 21:00 PM (GMT) за периода от 01/04/2020 - 30/06/2020. Въпреки че, FxPro прави опити за предоставянето на конкурентни спредове по време на всички трейдинг часове, клиентите трябва да забележат, че те може да варират и са податливи към съответните пазарни условия. Изложеното по-горе се представя само за информационни цели. Клиентите биват съветвани да проверяват важни оповестявания на новини на нашия Икономически календар, които може да имат за резултат разширение на спредовете при други институции.

Горните спредове са приложими при нормални трейдинг условия. FxPro има правото да допълва горните спредове спрямо пазарните условия, както е в "Бизнес правилата за ползване".

Валутната комбинация NOK/SEK не е широко търгувана извън Норвегия и Швеция, но все пак играе ролята на ниша, която може да запълни портфолиото на много инвеститори. Представянето на двойката зависи от корелацията между икономиките на двете европейски съседки. Заради близките, споделени икономически, политически и финансови връзки една с друга и другата част от еврозоната, валутните движенията често протичат паралелно едно от друго. Тази сравнително голяма предсказуемост на валутната двойка NOK/SEK е идеалният избор за инвестиции със среден риск, които да бъдат добавени към портфолиото.

За да разберете повече, свържете се с FxPro още днес.