Инвестирайте разумно Инвестирайте разумноДоговорите за различия (CFD) и спред залагането са комплексни инструменти и идват с висок риск от бърза загуба на пари заради ливъриджа. 84.69% акаунтите на инвеститорите на дребно с този доставчик. Би трябвало да се замислите, дали разбирате, как работят Договорите за различия (CFD) и дали можете да си позволите да загубите Вашите пари.

GBPZAR - British Pound / South African Rand

Current value in real time on the crypto market for investing

Суап къса позиция: -2.8325 PointsСуап дълга позиция: -323.7204 Points
Ниско: 20.52555Плаващ MT5 спредВисок: 20.73727
Времена за сесия на световния обмен на акции
Sydney
02:58 ч. (Local)
Opens in 6h 52m
Tokyo
00:58 ч. (Local)
Opens in 8h 2m
London
15:58 ч. (Local)
Opens in 16h 2m
New York
10:58 ч. (Local)
Opens in 22h 32m
No chart data
Минало представяне не е гаранция или предвиждане за бъдещо представяне.

Трейдинг условия

Платформа
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Изпълнение
Пазарно изпълнение
Пазарно изпълнение
cTraderСредове + 0.35$ за търгувани 10K
Минимум: 65.50Средна стойност: 156.28
Market Hours*Closed Now
Market Hours*Closed Now
Лимит и стоп ниво0 points
Използван маржин (1:100 ливъридж ставка) в американски долари1000 ZAR X USDZAR Rate
Минимален размер на договор1000 GBP (0.01 lots)
Минимални стъпки за увеличение на размер на договор1000 GBP
маржин изисквания за отваряне и заключване на позиция *0

* Само, ако маржин нивото > 100%

<p>Предоставените спредове са отражение на средно претеглена времева стойност от 09:00AM - 21:00 PM (GMT) за периода от 01/04/2020 - 30/06/2020. Въпреки че, FxPro прави опити за предоставянето на конкурентни спредове по време на всички трейдинг часове, клиентите трябва да забележат, че те може да варират и са податливи към съответните пазарни условия. Изложеното по-горе се представя само за информационни цели. Клиентите биват съветвани да проверяват важни оповестявания на новини на нашия Икономически календар, които може да имат за резултат разширение на спредовете при други институции.

Горните спредове са приложими при нормални трейдинг условия. FxPro има правото да допълва горните спредове спрямо пазарните условия, както е в "Бизнес правилата за ползване".

Валутната комбинация GBP/ZAR е второстепенна двойка, но въпреки това има верен дял последователи. Отношенията в двойката са до значителна степен повлияни от корелацията на двете основни световни икономики: Обединеното Кралство и Южна Африка. Поведението на комбинацията е често непредсказуемо, тъй като множество различни фактори оказват влияние върху тези нации. Въпреки, че е нестабилна и трудна за предвиждане, двойката предлага възможността за правенето на значителни печалби, когато бива ръководена от опитни ръце.

За да добавите валутната двойка GBP/ZAR към Вашето портфолио, свържете се с нас още сега.