Трейдинг условия

Платформа
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Изпълнение
Пазарно изпълнение
Пазарно изпълнение
cTraderСредове + 0.35$ за търгувани 10K
Минимум: 61.50Средна стойност: 148.35
Market Hours*Open Now
Market Hours*Open Now
Лимит и стоп ниво0 points
Използван маржин (1:100 ливъридж ставка) в американски долари1000 ZAR X USDZAR Rate
Минимален размер на договор1000 GBP (0.01 lots)
Минимални стъпки за увеличение на размер на договор1000 GBP
маржин изисквания за отваряне и заключване на позиция *0

* Само, ако маржин нивото > 100%

<p>Предоставените спредове са отражение на средно претеглена времева стойност от 09:00AM - 21:00 PM (GMT) за периода от 01/04/2020 - 30/06/2020. Въпреки че, FxPro прави опити за предоставянето на конкурентни спредове по време на всички трейдинг часове, клиентите трябва да забележат, че те може да варират и са податливи към съответните пазарни условия. Изложеното по-горе се представя само за информационни цели. Клиентите биват съветвани да проверяват важни оповестявания на новини на нашия Икономически календар, които може да имат за резултат разширение на спредовете при други институции.

Горните спредове са приложими при нормални трейдинг условия. FxPro има правото да допълва горните спредове спрямо пазарните условия, както е в "Бизнес правилата за ползване".

Валутната комбинация GBP/ZAR е второстепенна двойка, но въпреки това има верен дял последователи. Отношенията в двойката са до значителна степен повлияни от корелацията на двете основни световни икономики: Обединеното Кралство и Южна Африка. Поведението на комбинацията е често непредсказуемо, тъй като множество различни фактори оказват влияние върху тези нации. Въпреки, че е нестабилна и трудна за предвиждане, двойката предлага възможността за правенето на значителни печалби, когато бива ръководена от опитни ръце.

За да добавите валутната двойка GBP/ZAR към Вашето портфолио, свържете се с нас още сега.