Инвестирайте разумно Инвестирайте разумноДоговорите за различия (CFD) и спред залагането са комплексни инструменти и идват с висок риск от бърза загуба на пари заради ливъриджа. 84.69% акаунтите на инвеститорите на дребно с този доставчик. Би трябвало да се замислите, дали разбирате, как работят Договорите за различия (CFD) и дали можете да си позволите да загубите Вашите пари.

GBPSGD - British Pound / Singapore Dollar

Current value in real time on the crypto market for investing

Суап къса позиция: -7.1659 PointsСуап дълга позиция: -23.6293 Points
Ниско: 1.64342Плаващ MT5 спредВисок: 1.66120
Времена за сесия на световния обмен на акции
Sydney
19:56 ч. (Local)
Opens in 13h 54m
Tokyo
17:56 ч. (Local)
Opens in 15h 4m
London
08:56 ч. (Local)
Opens in 23h 4m
New York
03:56 ч. (Local)
Opens in 29h 34m
No chart data
Минало представяне не е гаранция или предвиждане за бъдещо представяне.

Трейдинг условия

Платформа
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Изпълнение
Пазарно изпълнение
Пазарно изпълнение
cTraderСредове + 0.35$ за търгувани 10K
Минимум: 11.50Средна стойност: 13.08
Market Hours*Closed Now
Market Hours*Closed Now
Лимит и стоп ниво0 points
Използван маржин (1:100 ливъридж ставка) в американски долари1000 SGD X USDSGD Rate
Минимален размер на договор1000 GBP (0.01 lots)
Минимални стъпки за увеличение на размер на договор1000 GBP
маржин изисквания за отваряне и заключване на позиция *0

* Само, ако маржин нивото > 100%

<p>Предоставените спредове са отражение на средно претеглена времева стойност от 09:00AM - 21:00 PM (GMT) за периода от 01/04/2020 - 30/06/2020. Въпреки че, FxPro прави опити за предоставянето на конкурентни спредове по време на всички трейдинг часове, клиентите трябва да забележат, че те може да варират и са податливи към съответните пазарни условия. Изложеното по-горе се представя само за информационни цели. Клиентите биват съветвани да проверяват важни оповестявания на новини на нашия Икономически календар, които може да имат за резултат разширение на спредовете при други институции.

Горните спредове са приложими при нормални трейдинг условия. FxPro има правото да допълва горните спредове спрямо пазарните условия, както е в "Бизнес правилата за ползване".

Представянето на комбинацията GBP/SGD е значително белязано от корелацията между две съвсем различни икономики: Обединеното Кралство и Сингапур. Финансовото състояние на тези нации се повлиява от много различни фактори, както вътрешни, така и външни. В резултат на това връзката между тях е непостоянна и непредсказуема. С възможността за печалби точно толкова високи, колкото и самия риск, двойката GBP/SGD може да бъде прекрасното допълнение към портфолиото на инвеститори с лежерно отношение към риска.

Свържете се с FxPro още днес за да разберете повече.