Трейдинг условия

Платформа
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Изпълнение
Пазарно изпълнение
Пазарно изпълнение
cTraderСредове + 0.35$ за търгувани 10K
Минимум: 110.80Средна стойност: 151.66
Market Hours*Closed Now
Market Hours*Closed Now
Лимит и стоп ниво0 points
Използван маржин (1:100 ливъридж ставка) в американски долари1000 SEK X USDSEK Rate
Минимален размер на договор1000 GBP (0.01 lots)
Минимални стъпки за увеличение на размер на договор1000 GBP
маржин изисквания за отваряне и заключване на позиция *0

* Само, ако маржин нивото > 100%

<p>Предоставените спредове са отражение на средно претеглена времева стойност от 09:00AM - 21:00 PM (GMT) за периода от 01/04/2020 - 30/06/2020. Въпреки че, FxPro прави опити за предоставянето на конкурентни спредове по време на всички трейдинг часове, клиентите трябва да забележат, че те може да варират и са податливи към съответните пазарни условия. Изложеното по-горе се представя само за информационни цели. Клиентите биват съветвани да проверяват важни оповестявания на новини на нашия Икономически календар, които може да имат за резултат разширение на спредовете при други институции.

Горните спредове са приложими при нормални трейдинг условия. FxPro има правото да допълва горните спредове спрямо пазарните условия, както е в "Бизнес правилата за ползване".

Представянето на валутната двойка AUD/CHF е до голяма степен повлияно от корелацията между двете най-важни европейски икономики: Обединеното Кралство и Швеция. Благодарение на техните близки политически, икономически и търговски връзки с еврозоната, тези нации са повлияни от много общи фактори и затова колебанията в стойностите се движат често едни на други. Поради тази причина, често се счита, че комбинацията е сравнително предсказуема, но въпреки това е идеалният избор за тези, които искат да направят първия си опит извън основните четири .

Ако сте на мнение, че комбинацията GBP/SEK би била идеално допълнение към Вашите двойки, свържете се с FxPro още сега.