Инвестирайте разумно Инвестирайте разумноДоговорите за различия (CFD) и спред залагането са комплексни инструменти и идват с висок риск от бърза загуба на пари заради ливъриджа. 84.69% акаунтите на инвеститорите на дребно с този доставчик. Би трябвало да се замислите, дали разбирате, как работят Договорите за различия (CFD) и дали можете да си позволите да загубите Вашите пари.

GBPPLN - British Pound / Polish Zloty

Current value in real time on the crypto market for investing

Суап къса позиция: 9.7181 PointsСуап дълга позиция: -107.6471 Points
Ниско: 5.42771Плаващ MT5 спредВисок: 5.43436
Времена за сесия на световния обмен на акции
Sydney
12:18 ч. (Local)
Closes in 3h 54m
Tokyo
10:18 ч. (Local)
Closes in 4h 42m
London
01:18 ч. (Local)
Opens in 6h 42m
New York
20:18 ч. (Local)
Opens in 13h 12m
No chart data
Минало представяне не е гаранция или предвиждане за бъдещо представяне.

Трейдинг условия

Платформа
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Изпълнение
Пазарно изпълнение
Пазарно изпълнение
cTraderСредове + 0.35$ за търгувани 10K
Минимум: 57.70Средна стойност: 62.71
Market Hours*Open Now
Market Hours*Open Now
Лимит и стоп ниво0 points
Използван маржин (1:100 ливъридж ставка) в американски долари1000 PLN X USDPLN Rate
Минимален размер на договор1000 GBP (0.01 lots)
Минимални стъпки за увеличение на размер на договор1000 GBP
маржин изисквания за отваряне и заключване на позиция *0

* Само, ако маржин нивото > 100%

<p>Предоставените спредове са отражение на средно претеглена времева стойност от 09:00AM - 21:00 PM (GMT) за периода от 01/04/2020 - 30/06/2020. Въпреки че, FxPro прави опити за предоставянето на конкурентни спредове по време на всички трейдинг часове, клиентите трябва да забележат, че те може да варират и са податливи към съответните пазарни условия. Изложеното по-горе се представя само за информационни цели. Клиентите биват съветвани да проверяват важни оповестявания на новини на нашия Икономически календар, които може да имат за резултат разширение на спредовете при други институции.

Горните спредове са приложими при нормални трейдинг условия. FxPro има правото да допълва горните спредове спрямо пазарните условия, както е в "Бизнес правилата за ползване".

Валутната комбинация GBP/PLN е значително повлияна от две основни европейски страни: Обединеното Кралство и Полша. Колебанията между двете често се движат паралелно едно от друго заради споделените и близки политически, финансови и търговски връзки между тези нации и еврозоната. Ниският обем на трейдинг на тези двойки ги прави до голяма степен предразположени към нестабилност и непредсказуемост в сравнение с повечето търгувани комбинации, но все пак е идеална инвестиция със среден размер за тези, които търсят начини да разширят техните портфолиа.

Ако бихте желали да инвестирате, свържете се с FxPro още сега.