Трейдинг условия

Платформа
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Изпълнение
Пазарно изпълнение
Пазарно изпълнение
cTraderСредове + 0.35$ за търгувани 10K
Минимум: N/AСредна стойност: 1.56
Market Hours*Open Now
Market Hours*Open Now
Лимит и стоп ниво0 points
Използван маржин (1:100 ливъридж ставка) в американски долари1000 NZD X USDNZD Rate
Минимален размер на договор1000 GBP (0.01 lots)
Минимални стъпки за увеличение на размер на договор1000 GBP
маржин изисквания за отваряне и заключване на позиция *0

* Само, ако маржин нивото > 100%

<p>Предоставените спредове са отражение на средно претеглена времева стойност от 09:00AM - 21:00 PM (GMT) за периода от 01/04/2020 - 30/06/2020. Въпреки че, FxPro прави опити за предоставянето на конкурентни спредове по време на всички трейдинг часове, клиентите трябва да забележат, че те може да варират и са податливи към съответните пазарни условия. Изложеното по-горе се представя само за информационни цели. Клиентите биват съветвани да проверяват важни оповестявания на новини на нашия Икономически календар, които може да имат за резултат разширение на спредовете при други институции.

Горните спредове са приложими при нормални трейдинг условия. FxPro има правото да допълва горните спредове спрямо пазарните условия, както е в "Бизнес правилата за ползване".

Валутната двойка GBP/NZD не е много често търгувана, но въпреки това притежава клуб със значителен размер от поклонници, съставен предимно от опитни професионалисти с висок праг на риск. Представянето на комбинацията е до значителна степен повлияно от корелацията между двете основни световни икономики: Обединеното Кралство и Нова Зеландия. Двойката е позната със своята нестабилност и колеблив характер на пазарните движения, което може да се тълкува, че трябва да бъде разглеждана с изключително внимание. В ръцете на опитните инвеститори, предлага шанс за правене на печалби толкова значителни, колкото и съдържащия се риск.

В случай, че бихте желали да инвестирате в двойката, се свържете с нашия FxPro екип още сега.