Трейдинг условия

Платформа
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Изпълнение
Пазарно изпълнение
Пазарно изпълнение
cTraderСредове + 0.35$ за търгувани 10K
Минимум: 78.00Средна стойност: 141.28
Market Hours*Open Now
Market Hours*Open Now
Лимит и стоп ниво0 points
Използван маржин (1:100 ливъридж ставка) в американски долари1000 NOK X USDNOK Rate
Минимален размер на договор1000 GBP (0.01 lots)
Минимални стъпки за увеличение на размер на договор1000 GBP
маржин изисквания за отваряне и заключване на позиция *0

* Само, ако маржин нивото > 100%

<p>Предоставените спредове са отражение на средно претеглена времева стойност от 09:00AM - 21:00 PM (GMT) за периода от 01/04/2020 - 30/06/2020. Въпреки че, FxPro прави опити за предоставянето на конкурентни спредове по време на всички трейдинг часове, клиентите трябва да забележат, че те може да варират и са податливи към съответните пазарни условия. Изложеното по-горе се представя само за информационни цели. Клиентите биват съветвани да проверяват важни оповестявания на новини на нашия Икономически календар, които може да имат за резултат разширение на спредовете при други институции.

Горните спредове са приложими при нормални трейдинг условия. FxPro има правото да допълва горните спредове спрямо пазарните условия, както е в "Бизнес правилата за ползване".

Представянето на валутната комбинация GBP/NOK е повлияно до основна степен от корелацията между двете значителни европейски страни: Обединеното Кралство и Норвегия. Подобно на повечето европейски валути, колебанията в стойността между двете са често паралелни едни от други. Това е заради близките в национално отношение икономики, политическите и икономическите връзки спрямо еврозоната. Ниският трейдинг обем на двойките ги правят по предразположени към непостоянство и изненадващи колебания в сравнение с основните четири, но все пак си е идеалната инвестиция за търсещите двойки със среден риск, които да им помогнат да разнообразят техните портфолиа.

Ако желаете да инвестирате днес, свържете се с нашия FxPro екип още сега.