GBPJPY - British Pound / Japanese Yen

Суап къса позиция: 0 PointsСуап дълга позиция: 0 Points
Ниско: 0.00Плаващ МТ4 спредВисок: 0.00
Времена за сесия на световния обмен на акции
Sydney
7:19 (Local)
Opens in 2h 31m
Tokyo
6:19 (Local)
Opens in 2h 41m
London
22:19 (Local)
Opens in 9h 41m
New York
17:19 (Local)
Opens in 16h 11m
Минало представяне не е гаранция или предвиждане за бъдещо представяне.

Трейдинг условия

Платформа
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Изпълнение
Пазарно изпълнение
Пазарно изпълнение
cTraderСредове + 0.45$ за търгувани 10K
Минимум: 0.80Средна стойност: 1.80
cTrader лимит и стоп нива0
Използван маржин (1:100 ливъридж ставка) в американски долари1000 X GBPUSD Rate
Минимален размер на договор0.01 lot
1 ТИК стойност за 1 лот в USD1000 / USDJPY Rate
Минимални стъпки за увеличение на размер на договор0.01 lot
маржин изисквания за отваряне и заключване на позиция *0
Трейдинг време (британско време) 10:00 PM Sunday - 10:00 PM Friday

* Само, ако маржин нивото > 100%

** Abnormal market conditions refer to Section 10.5 in Order Execution Policy of FxPro Financial Services Ltd, in point 11.5 in Order Execution Policy of FxPro UK Limited and in point 9.6 in Order Execution Policy of FxPro Global Markets Ltd.

<p>Предоставените спредове са отражение на средно претеглена времева стойност от 09:00AM - 21:00 PM (GMT) за периода от 01/04/2020 - 30/06/2020. Въпреки че, FxPro прави опити за предоставянето на конкурентни спредове по време на всички трейдинг часове, клиентите трябва да забележат, че те може да варират и са податливи към съответните пазарни условия. Изложеното по-горе се представя само за информационни цели. Клиентите биват съветвани да проверяват важни оповестявания на новини на нашия Икономически календар, които може да имат за резултат разширение на спредовете при други институции.

Фиксираните спредове може да се прилагат само за ‘Мигновените поръчки;’ всички други видове поръчки подлежат на политиката за изпълнение на поръки.

Горните спредове са приложими при нормални форекс трейдинг условия. FxPro има правото да допълва горните спредове спрямо пазарните условия, както е в "Бизнес правилата за ползване".

Двойката GBP/JPY е с голям риск, отличаваща се с непостоянство валутна комбинация, често сравнявана с ‘Черната вдовица’. Белязана е от големи движения в цените, в сравнение с другите двойки. Всъщност, по време на финансовия колапс през 2008, двойката се премести с над 7,000 пипа; феномен, който просто си остана недоразбран.

В зависимост от индивидуалния стил на трейдинг, тази нестабилност или е силно желана или силно неодобрявана. GBP/JPY е оптималният избор за трейдъри, търсещи нестабилност или големи движения, но трябва двойката да се търгува, само когато се използват защитени стоп-загуба поръчки. Значителните рискове, произтичащи от тази двойка я превръщат в изключително неподходяща за начинаещи, но въпреки това е идеалният инструмент за правене на пари за тези, които са с повече опит и лежерно отношение към риска.

Ако валутната комбинация GBP/JPY би стояла добре на Вашето портфолио, свържете се с FxPro днес.