Инвестирайте разумно Инвестирайте разумноДоговорите за различия (CFD) и спред залагането са комплексни инструменти и идват с висок риск от бърза загуба на пари заради ливъриджа. 84.69% акаунтите на инвеститорите на дребно с този доставчик. Би трябвало да се замислите, дали разбирате, как работят Договорите за различия (CFD) и дали можете да си позволите да загубите Вашите пари.

GBPDKK - British Pound / Danish Krone

Current value in real time on the crypto market for investing

Суап къса позиция: -118.4709 PointsСуап дълга позиция: -33.7477 Points
Ниско: 8.59970Плаващ MT5 спредВисок: 8.62590
Времена за сесия на световния обмен на акции
Sydney
16:36 ч. (Local)
Opens in 65h 14m
Tokyo
14:36 ч. (Local)
Closes in 0h 24m
London
05:36 ч. (Local)
Opens in 2h 24m
New York
00:36 ч. (Local)
Opens in 8h 54m
No chart data
Минало представяне не е гаранция или предвиждане за бъдещо представяне.

Трейдинг условия

Платформа
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Изпълнение
Пазарно изпълнение
Пазарно изпълнение
cTraderСредове + 0.35$ за търгувани 10K
Минимум: 60.00Средна стойност: 76.70
Market Hours*Open Now
Market Hours*Open Now
Лимит и стоп ниво0 points
Използван маржин (1:100 ливъридж ставка) в американски долари1000 DKK X USDDKK Rate
Минимален размер на договор1000 GBP (0.01 lots)
Минимални стъпки за увеличение на размер на договор1000 GBP
маржин изисквания за отваряне и заключване на позиция *0

* Само, ако маржин нивото > 100%

<p>Предоставените спредове са отражение на средно претеглена времева стойност от 09:00AM - 21:00 PM (GMT) за периода от 01/04/2020 - 30/06/2020. Въпреки че, FxPro прави опити за предоставянето на конкурентни спредове по време на всички трейдинг часове, клиентите трябва да забележат, че те може да варират и са податливи към съответните пазарни условия. Изложеното по-горе се представя само за информационни цели. Клиентите биват съветвани да проверяват важни оповестявания на новини на нашия Икономически календар, които може да имат за резултат разширение на спредовете при други институции.

Горните спредове са приложими при нормални трейдинг условия. FxPro има правото да допълва горните спредове спрямо пазарните условия, както е в "Бизнес правилата за ползване".

Представянето на валутната комбинация GBP/DKK е до- голяма степен повлияно от корелацията между двете важни европейски икономики: Обединеното Кралство и Дания. Движенията на двойката често протичат паралелно една на друга заради близките, споделени икономически, политически и финансови връзки с еврозоната. Въпреки че е по-нестабилна и предразположена към по-големи колебания отколкото основните, двойката е приятно на вид допълнение към Вашето портфолио от трейдъри, търсещи инвестиция със средно голям риск за да разнообразят техните съществуващи холдинги.

За да инвестирате още днес, свържете се с с нашия FxPro екип още сега.