Трейдинг условия

Платформа
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Изпълнение
Пазарно изпълнение
Пазарно изпълнение
cTraderСредове + 0.35$ за търгувани 10K
Минимум: N/AСредна стойност: 1.18
Market Hours*Closed Now
Market Hours*Closed Now
Лимит и стоп ниво0 points
Използван маржин (1:100 ливъридж ставка) в американски долари1000 CHF X USDCHF Rate
Минимален размер на договор1000 GBP (0.01 lots)
Минимални стъпки за увеличение на размер на договор1000 GBP
маржин изисквания за отваряне и заключване на позиция *0

* Само, ако маржин нивото > 100%

<p>Предоставените спредове са отражение на средно претеглена времева стойност от 09:00AM - 21:00 PM (GMT) за периода от 01/04/2020 - 30/06/2020. Въпреки че, FxPro прави опити за предоставянето на конкурентни спредове по време на всички трейдинг часове, клиентите трябва да забележат, че те може да варират и са податливи към съответните пазарни условия. Изложеното по-горе се представя само за информационни цели. Клиентите биват съветвани да проверяват важни оповестявания на новини на нашия Икономически календар, които може да имат за резултат разширение на спредовете при други институции.

Горните спредове са приложими при нормални трейдинг условия. FxPro има правото да допълва горните спредове спрямо пазарните условия, както е в "Бизнес правилата за ползване".

Валутната комбинация GBP/CHF е до голяма степен силно засегната от корелацията на двете най- важни и най-влиятелни икономики: Обединеното Кралство и Швейцария. И двете често биват считани за безопасни валути от рая, те също така взаимно отразяват движението на всяка една от тях, заради техните близки и споделени връзки с еврозоната. В последно време, стойността на швейцарският франк беше силно засегната от международната политика за девалвация, докато стойността на паунда се покачи. Въпреки че това повиши нестабилността на двойката , то също така предостави и прекрасни възможности за печалба.

Ако искате да добавите двойката GBP/CHF към Вашето портфолио, свържете се с нас още сега.