GBPCAD - British Pound / Canadian Dollar

Суап къса позиция: 0 PointsСуап дълга позиция: 0 Points
Ниско: 0.00Плаващ МТ4 спредВисок: 0.00
Времена за сесия на световния обмен на акции
Sydney
13:05 (Local)
Opens in 20h 45m
Tokyo
12:05 (Local)
Opens in 20h 55m
London
4:05 (Local)
Opens in 27h 55m
New York
23:05 (Local)
Opens in 34h 25m
Минало представяне не е гаранция или предвиждане за бъдещо представяне.

Трейдинг условия

Платформа
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Изпълнение
Пазарно изпълнение
Пазарно изпълнение
cTraderСредове + 0.45$ за търгувани 10K
Минимум: 2.53Средна стойност: 3.84
cTrader лимит и стоп нива0
Използван маржин (1:100 ливъридж ставка) в американски долари1000 X GBPUSD Rate
Минимален размер на договор0.01 lot
1 ТИК стойност за 1 лот в USD10 / USDCAD Rate
Минимални стъпки за увеличение на размер на договор0.01 lot
маржин изисквания за отваряне и заключване на позиция *0
Трейдинг време (британско време) 10:00 PM Sunday - 10:00 PM Friday

* Само, ако маржин нивото > 100%

<p>Предоставените спредове са отражение на средно претеглена времева стойност от 09:00AM - 21:00 PM (GMT) за периода от 01/04/2020 - 30/06/2020. Въпреки че, FxPro прави опити за предоставянето на конкурентни спредове по време на всички трейдинг часове, клиентите трябва да забележат, че те може да варират и са податливи към съответните пазарни условия. Изложеното по-горе се представя само за информационни цели. Клиентите биват съветвани да проверяват важни оповестявания на новини на нашия Икономически календар, които може да имат за резултат разширение на спредовете при други институции.

Горните спредове са приложими при нормални форекс трейдинг условия. FxPro има правото да допълва горните спредове спрямо пазарните условия, както е в "Бизнес правилата за ползване".

Валутната комбинация GBP/CAD е до значителна степен повлияна от корелацията между двете основни световни икономики: Обединено Кралство и Канада. Двойката до голяма степен засенчва движенията на двойката GBP/USD заради близките финансови, политически и търговски връзки между Канада и САЩ. Въпреки това ниския обем на трейдинг на тази комбинация прави кръстосванията по-склонни за колебания, но все пак двойката е идеален инструмент за диверсификация, за тези които са запознати с двойкатаe GBP/USD, но все пак искат да търгуват извън четирите основни.

За да го добавите към Вашето портфолио още днес, свържете се с FxPro.