Трейдинг условия

Платформа
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Изпълнение
Пазарно изпълнение
Пазарно изпълнение
cTraderСредове + 0.35$ за търгувани 10K
Минимум: 1.30Средна стойност: 1.65
Market Hours*Open Now
Market Hours*Open Now
Лимит и стоп ниво0 points
Използван маржин (1:100 ливъридж ставка) в американски долари1000 AUD X USDAUD Rate
Минимален размер на договор1000 GBP (0.01 lots)
Минимални стъпки за увеличение на размер на договор1000 GBP
маржин изисквания за отваряне и заключване на позиция *0

* Само, ако маржин нивото > 100%

<p>Предоставените спредове са отражение на средно претеглена времева стойност от 09:00AM - 21:00 PM (GMT) за периода от 01/04/2020 - 30/06/2020. Въпреки че, FxPro прави опити за предоставянето на конкурентни спредове по време на всички трейдинг часове, клиентите трябва да забележат, че те може да варират и са податливи към съответните пазарни условия. Изложеното по-горе се представя само за информационни цели. Клиентите биват съветвани да проверяват важни оповестявания на новини на нашия Икономически календар, които може да имат за резултат разширение на спредовете при други институции.

Горните спредове са приложими при нормални трейдинг условия. FxPro има правото да допълва горните спредове спрямо пазарните условия, както е в "Бизнес правилата за ползване".

Валутната двойка GBP/AUD е до значително степен обусловена от корелацията между двете основни световни икономики: на Обединеното Кралство и Австралия. Обикновено спредовете са широки и пазарните отношение може да бъдат непостоянни. Тези фактори повишават свързаните с комбинацията рискове, но пък от друга страна предлагат значителна възвращаемост на схватливия инвеститор, ако се намират в опитни ръце, двойката GBP/AUD може да бъде идеално насочена далеч от основните четири и фантастичен инструмент за диверсификация.

За да добавите комбинацията към Вашето порфолио, свържете се с нас още днес.