Инвестирайте разумно Инвестирайте разумноДоговорите за различия (CFD) и спред залагането са комплексни инструменти и идват с висок риск от бърза загуба на пари заради ливъриджа. 84.72% акаунтите на инвеститорите на дребно с този доставчик. Би трябвало да се замислите, дали разбирате, как работят Договорите за различия (CFD) и дали можете да си позволите да загубите Вашите пари.

EURZAR - Euro / South African Rand

Суап къса позиция: 52.9803 PointsСуап дълга позиция: -390.7077 Points
Ниско: 17.45530Плаващ MT5 спредВисок: 17.75030
Времена за сесия на световния обмен на акции
Sydney
11:00 ч. (Local)
Opens in 22h 50m
Tokyo
09:00 ч. (Local)
Opens in 24h 0m
London
01:00 ч. (Local)
Opens in 31h 0m
New York
20:00 ч. (Local)
Opens in 37h 30m
No chart data
Минало представяне не е гаранция или предвиждане за бъдещо представяне.

Трейдинг условия

Платформа
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Изпълнение
Пазарно изпълнение
Пазарно изпълнение
cTraderСредове + 0.35$ за търгувани 10K
Минимум: 82.70Средна стойност: 155.87
Market Hours*Closed Now
Market Hours*Closed Now
Лимит и стоп ниво0 points
Използван маржин (1:100 ливъридж ставка) в американски долари1000 ZAR X USDZAR Rate
Минимален размер на договор1000 EUR (0.01 lots)
Минимални стъпки за увеличение на размер на договор1000 EUR
маржин изисквания за отваряне и заключване на позиция *0

* Само, ако маржин нивото > 100%

<p>Предоставените спредове са отражение на средно претеглена времева стойност от 09:00AM - 21:00 PM (GMT) за периода от 01/04/2020 - 30/06/2020. Въпреки че, FxPro прави опити за предоставянето на конкурентни спредове по време на всички трейдинг часове, клиентите трябва да забележат, че те може да варират и са податливи към съответните пазарни условия. Изложеното по-горе се представя само за информационни цели. Клиентите биват съветвани да проверяват важни оповестявания на новини на нашия Икономически календар, които може да имат за резултат разширение на спредовете при други институции.

Горните спредове са приложими при нормални трейдинг условия. FxPro има правото да допълва горните спредове спрямо пазарните условия, както е в "Бизнес правилата за ползване".

Валутната комбинация EUR/ZAR е второстепенна двойка, но все пак се радва на значително световно обкръжение. Отношенията в двойката са до значителна степен повлияни от двете основни световни икономики: еврозоната и Южна Африка. Поведението на комбинацията е често колебливо, тъй като финансовото състояние на двете икономики се обуславя от много различаващи се фактори. Въпреки, че е нестабилна и трудна за предвиждане, двойката предлага възможността за правенето на значителни печалби, когато се озове в опитни ръце.

За да инвестирате още днес, свържете се с FxPro.