EURSEK - Euro / Swedish Krona

Суап къса позиция: 0 PointsСуап дълга позиция: 0 Points
Ниско: 0.00Плаващ МТ4 спредВисок: 0.00
Времена за сесия на световния обмен на акции
Sydney
6:14 (Local)
Opens in 3h 36m
Tokyo
5:14 (Local)
Opens in 3h 46m
London
21:14 (Local)
Opens in 10h 46m
New York
16:14 (Local)
Opens in 17h 16m
Минало представяне не е гаранция или предвиждане за бъдещо представяне.

Трейдинг условия

Платформа
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Изпълнение
Пазарно изпълнение
Пазарно изпълнение
cTraderСредове + 0.45$ за търгувани 10K
Минимум: 128.02Средна стойност: 134.92
cTrader лимит и стоп нива0
Използван маржин (1:100 ливъридж ставка) в американски долари1000 X EURUSD Rate
Минимален размер на договор0.01 lot
1 ТИК стойност за 1 лот в USD10 / USDSEK Rate
Минимални стъпки за увеличение на размер на договор0.01 lot
маржин изисквания за отваряне и заключване на позиция *0
Трейдинг време (британско време) 10:00 PM Sunday - 10:00 PM Friday

* Само, ако маржин нивото > 100%

<p>Предоставените спредове са отражение на средно претеглена времева стойност от 09:00AM - 21:00 PM (GMT) за периода от 01/04/2020 - 30/06/2020. Въпреки че, FxPro прави опити за предоставянето на конкурентни спредове по време на всички трейдинг часове, клиентите трябва да забележат, че те може да варират и са податливи към съответните пазарни условия. Изложеното по-горе се представя само за информационни цели. Клиентите биват съветвани да проверяват важни оповестявания на новини на нашия Икономически календар, които може да имат за резултат разширение на спредовете при други институции.

Горните спредове са приложими при нормални форекс трейдинг условия. FxPro има правото да допълва горните спредове спрямо пазарните условия, както е в "Бизнес правилата за ползване".

Валутната двойка EUR/SEK е изключително повлияна от връзката между двете основни икономики: Швеция и еврозоната. Подобно на повечето кръстосвания с европейска валута, налице е силна корелация между двете заради тесните политически, търговски и финансови връзки. Кроната често засенчва движенията на еврото; стойността на двете във връзката им една с друга е доста трудна за предвиждане. Идеална за инвеститори, които търсят начин да разнообразят тяхното портфолио, далеч от основните четири, тази валутна двойка обикновено е сравнително стабилна и с нисък риск.

За да инвестирате сега, свържете се с FxPro.