Трейдинг условия

Платформа
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Изпълнение
Пазарно изпълнение
Пазарно изпълнение
cTraderСредове + 0.35$ за търгувани 10K
Минимум: 92.20Средна стойност: 125.46
Market Hours*Open Now
Market Hours*Open Now
Лимит и стоп ниво0 points
Използван маржин (1:100 ливъридж ставка) в американски долари1000 SEK X USDSEK Rate
Минимален размер на договор1000 EUR (0.01 lots)
Минимални стъпки за увеличение на размер на договор1000 EUR
маржин изисквания за отваряне и заключване на позиция *0

* Само, ако маржин нивото > 100%

<p>Предоставените спредове са отражение на средно претеглена времева стойност от 09:00AM - 21:00 PM (GMT) за периода от 01/04/2020 - 30/06/2020. Въпреки че, FxPro прави опити за предоставянето на конкурентни спредове по време на всички трейдинг часове, клиентите трябва да забележат, че те може да варират и са податливи към съответните пазарни условия. Изложеното по-горе се представя само за информационни цели. Клиентите биват съветвани да проверяват важни оповестявания на новини на нашия Икономически календар, които може да имат за резултат разширение на спредовете при други институции.

Горните спредове са приложими при нормални трейдинг условия. FxPro има правото да допълва горните спредове спрямо пазарните условия, както е в "Бизнес правилата за ползване".

Валутната двойка EUR/SEK е изключително повлияна от връзката между двете основни икономики: Швеция и еврозоната. Подобно на повечето кръстосвания с европейска валута, налице е силна корелация между двете заради тесните политически, търговски и финансови връзки. Кроната често засенчва движенията на еврото; стойността на двете във връзката им една с друга е доста трудна за предвиждане. Идеална за инвеститори, които търсят начин да разнообразят тяхното портфолио, далеч от основните четири, тази валутна двойка обикновено е сравнително стабилна и с нисък риск.

За да инвестирате сега, свържете се с FxPro.