Инвестирайте разумно Инвестирайте разумноДоговорите за различия (CFD) и спред залагането са комплексни инструменти и идват с висок риск от бърза загуба на пари заради ливъриджа. 84.72% акаунтите на инвеститорите на дребно с този доставчик. Би трябвало да се замислите, дали разбирате, как работят Договорите за различия (CFD) и дали можете да си позволите да загубите Вашите пари.

EURPLN - Euro / Polish Zloty

Суап къса позиция: 77.0925 PointsСуап дълга позиция: -165.9381 Points
Ниско: 4.84416Плаващ MT5 спредВисок: 4.85713
Времена за сесия на световния обмен на акции
Sydney
22:08 ч. (Local)
Opens in 35h 42m
Tokyo
21:08 ч. (Local)
Opens in 35h 52m
London
13:08 ч. (Local)
Opens in 42h 52m
New York
08:08 ч. (Local)
Opens in 49h 22m
No chart data
Минало представяне не е гаранция или предвиждане за бъдещо представяне.

Трейдинг условия

Платформа
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Изпълнение
Пазарно изпълнение
Пазарно изпълнение
cTraderСредове + 0.35$ за търгувани 10K
Минимум: 27.90Средна стойност: 36.60
Market Hours*Closed Now
Market Hours*Closed Now
Лимит и стоп ниво0 points
Използван маржин (1:100 ливъридж ставка) в американски долари1000 PLN X USDPLN Rate
Минимален размер на договор1000 EUR (0.01 lots)
Минимални стъпки за увеличение на размер на договор1000 EUR
маржин изисквания за отваряне и заключване на позиция *0

* Само, ако маржин нивото > 100%

<p>Предоставените спредове са отражение на средно претеглена времева стойност от 09:00AM - 21:00 PM (GMT) за периода от 01/04/2020 - 30/06/2020. Въпреки че, FxPro прави опити за предоставянето на конкурентни спредове по време на всички трейдинг часове, клиентите трябва да забележат, че те може да варират и са податливи към съответните пазарни условия. Изложеното по-горе се представя само за информационни цели. Клиентите биват съветвани да проверяват важни оповестявания на новини на нашия Икономически календар, които може да имат за резултат разширение на спредовете при други институции.

Горните спредове са приложими при нормални трейдинг условия. FxPro има правото да допълва горните спредове спрямо пазарните условия, както е в "Бизнес правилата за ползване".

Валутната комбинация EUR/PLN е често идеалният избор за тези, които търсят начин да разнообразят тяхното портфолио извън обсега на основните четири. Свързвайки двете основни икономики - еврозоната и Полша- злотата често засенчва представянето на другата. Подходяща за начинаещи инвеститори, както и за опитни професионалисти, двойката EUR/PLN е брилятен избор за разнообразяване и балансиране на трейдърски портфолиа.

Инвестирайте още днес с FxPro.