Трейдинг условия

Платформа
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Изпълнение
Пазарно изпълнение
Пазарно изпълнение
cTraderСредове + 0.35$ за търгувани 10K
Минимум: N/AСредна стойност: 1.78
Market Hours*Closed Now
Market Hours*Closed Now
Лимит и стоп ниво0 points
Използван маржин (1:100 ливъридж ставка) в американски долари1000 NZD X USDNZD Rate
Минимален размер на договор1000 EUR (0.01 lots)
Минимални стъпки за увеличение на размер на договор1000 EUR
маржин изисквания за отваряне и заключване на позиция *0

* Само, ако маржин нивото > 100%

<p>Предоставените спредове са отражение на средно претеглена времева стойност от 09:00AM - 21:00 PM (GMT) за периода от 01/04/2020 - 30/06/2020. Въпреки че, FxPro прави опити за предоставянето на конкурентни спредове по време на всички трейдинг часове, клиентите трябва да забележат, че те може да варират и са податливи към съответните пазарни условия. Изложеното по-горе се представя само за информационни цели. Клиентите биват съветвани да проверяват важни оповестявания на новини на нашия Икономически календар, които може да имат за резултат разширение на спредовете при други институции.

Горните спредове са приложими при нормални трейдинг условия. FxPro има правото да допълва горните спредове спрямо пазарните условия, както е в "Бизнес правилата за ползване".

Валутната комбинация EUR/NZD не е широко търгувана извън Нова Зеландия, но все още си остава ниша, която може да запълни портфолиото на опитния инвеститор. Представянето на двойките зависи от корелацията на двете основни световни икономики: еврозоната и Нова Зеландия. И двете са засегнати от много независими един от друг фактори и това означава, че връзката между тези валути често е колеблива и трудна за предсказване. Тези фактори превръщат комбинацията в изключително неподходяща за начинаещи инвеститори, но в ръцете на професионалисти може да донесе печалби толкова големи, колкото и риска.

Добавете я сега към Вашето портфолио с FoxPro.