Инвестирайте разумно Инвестирайте разумноДоговорите за различия (CFD) и спред залагането са комплексни инструменти и идват с висок риск от бърза загуба на пари заради ливъриджа. 84.69% акаунтите на инвеститорите на дребно с този доставчик. Би трябвало да се замислите, дали разбирате, как работят Договорите за различия (CFD) и дали можете да си позволите да загубите Вашите пари.

EURNZD - Euro / New Zealand Dollar

Current value in real time on the crypto market for investing

Суап къса позиция: 4.5508 PointsСуап дълга позиция: -14.0467 Points
Ниско: 1.65608Плаващ MT5 спредВисок: 1.66959
Времена за сесия на световния обмен на акции
Sydney
02:17 ч. (Local)
Opens in 7h 33m
Tokyo
00:17 ч. (Local)
Opens in 8h 43m
London
15:17 ч. (Local)
Opens in 16h 43m
New York
10:17 ч. (Local)
Opens in 23h 13m
No chart data
Минало представяне не е гаранция или предвиждане за бъдещо представяне.

Трейдинг условия

Платформа
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Изпълнение
Пазарно изпълнение
Пазарно изпълнение
cTraderСредове + 0.35$ за търгувани 10K
Минимум: 2.10Средна стойност: 4.25
Market Hours*Closed Now
Market Hours*Closed Now
Лимит и стоп ниво0 points
Използван маржин (1:100 ливъридж ставка) в американски долари1000 NZD X USDNZD Rate
Минимален размер на договор1000 EUR (0.01 lots)
Минимални стъпки за увеличение на размер на договор1000 EUR
маржин изисквания за отваряне и заключване на позиция *0

* Само, ако маржин нивото > 100%

<p>Предоставените спредове са отражение на средно претеглена времева стойност от 09:00AM - 21:00 PM (GMT) за периода от 01/04/2020 - 30/06/2020. Въпреки че, FxPro прави опити за предоставянето на конкурентни спредове по време на всички трейдинг часове, клиентите трябва да забележат, че те може да варират и са податливи към съответните пазарни условия. Изложеното по-горе се представя само за информационни цели. Клиентите биват съветвани да проверяват важни оповестявания на новини на нашия Икономически календар, които може да имат за резултат разширение на спредовете при други институции.

Горните спредове са приложими при нормални трейдинг условия. FxPro има правото да допълва горните спредове спрямо пазарните условия, както е в "Бизнес правилата за ползване".

Валутната комбинация EUR/NZD не е широко търгувана извън Нова Зеландия, но все още си остава ниша, която може да запълни портфолиото на опитния инвеститор. Представянето на двойките зависи от корелацията на двете основни световни икономики: еврозоната и Нова Зеландия. И двете са засегнати от много независими един от друг фактори и това означава, че връзката между тези валути често е колеблива и трудна за предсказване. Тези фактори превръщат комбинацията в изключително неподходяща за начинаещи инвеститори, но в ръцете на професионалисти може да донесе печалби толкова големи, колкото и риска.

Добавете я сега към Вашето портфолио с FoxPro.