Инвестирайте разумно Инвестирайте разумноДоговорите за различия (CFD) и спред залагането са комплексни инструменти и идват с висок риск от бърза загуба на пари заради ливъриджа. 79.28% акаунтите на инвеститорите на дребно с този доставчик. Би трябвало да се замислите, дали разбирате, как работят Договорите за различия (CFD) и дали можете да си позволите да загубите Вашите пари.

Суап къса позиция: 0 Суап дълга позиция: 0
Ниско: 0Плаващ {{platformType}} спредHigh: 0
Времена за сесия на световния обмен на акции
Sydney
09:04 ч. (Local)
Opens in 0h 46m
Tokyo
07:04 ч. (Local)
Opens in 1h 56m
London
23:04 ч. (Local)
Opens in 8h 56m
New York
18:04 ч. (Local)
Opens in 15h 26m
Минало представяне не е гаранция или предвиждане за бъдещо представяне.

Трейдинг условия

Платформа
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Изпълнение
Пазарно изпълнение
Пазарно изпълнение
cTraderСредове + 0.35$ за търгувани 10K
Минимум: 68.80Средна стойност: 100.09
Market Hours*Open Now
Market Hours*Open Now
Лимит и стоп ниво0 points
Използван маржин (1:100 ливъридж ставка) в американски долари1000 NOK X USDNOK Rate
Минимален размер на договор1000 EUR (0.01 lots)
Минимални стъпки за увеличение на размер на договор1000 EUR
маржин изисквания за отваряне и заключване на позиция *0

* Само, ако маржин нивото > 100%

<p>Предоставените спредове са отражение на средно претеглена времева стойност от 09:00AM - 21:00 PM (GMT) за периода от 01/04/2020 - 30/06/2020. Въпреки че, FxPro прави опити за предоставянето на конкурентни спредове по време на всички трейдинг часове, клиентите трябва да забележат, че те може да варират и са податливи към съответните пазарни условия. Изложеното по-горе се представя само за информационни цели. Клиентите биват съветвани да проверяват важни оповестявания на новини на нашия Икономически календар, които може да имат за резултат разширение на спредовете при други институции.

Горните спредове са приложими при нормални трейдинг условия. FxPro има правото да допълва горните спредове спрямо пазарните условия, както е в "Бизнес правилата за ползване".

С общо название ‘Евро Ноки’, валутната комбинация EUR/NOK е малко позната двойка, но все пак доста известна на Форекс пазара. Като повечето кръстосвания с европейска валута, тя може да послужи за първия идеален досег извън основните двойки, предлага фантастична възможност за разнообразяване на Вашето портфолио и балансиране на Вашия риск. Въпреки това представянето на кроната има тенденцията да засенчва еврото; близките политически, икономически и финансови връзки между двете икономики насърчават по-широките спредове и бързи колебания, в сравнение с други евро кръстосвания. Ако търсите възможност за разнообразие със среден риск, то тогава двойката EUR/NOK би била идеална за Вас.

Инвестирайте още днес с FxPro.