Трейдинг условия

Платформа
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Изпълнение
Пазарно изпълнение
Пазарно изпълнение
cTraderСредове + 0.35$ за търгувани 10K
Минимум: 147.50Средна стойност: 161.22
Market Hours*Open Now
Market Hours*Open Now
Лимит и стоп ниво0 points
Използван маржин (1:100 ливъридж ставка) в американски долари1000 MXN X USDMXN Rate
Минимален размер на договор1000 EUR (0.01 lots)
Минимални стъпки за увеличение на размер на договор1000 EUR
маржин изисквания за отваряне и заключване на позиция *0

* Само, ако маржин нивото > 100%

<p>Предоставените спредове са отражение на средно претеглена времева стойност от 09:00AM - 21:00 PM (GMT) за периода от 01/04/2020 - 30/06/2020. Въпреки че, FxPro прави опити за предоставянето на конкурентни спредове по време на всички трейдинг часове, клиентите трябва да забележат, че те може да варират и са податливи към съответните пазарни условия. Изложеното по-горе се представя само за информационни цели. Клиентите биват съветвани да проверяват важни оповестявания на новини на нашия Икономически календар, които може да имат за резултат разширение на спредовете при други институции.

Горните спредове са приложими при нормални трейдинг условия. FxPro има правото да допълва горните спредове спрямо пазарните условия, както е в "Бизнес правилата за ползване".

Извън Мексико, валутната комбинация EUR/MXN е рядко търгувана, въпреки това може да бъде идеалният избор за трейдъри с висок праг на риск. Представянето на двойката зависи от две основни икономики: Мексико и еврозоната. Финансовите състояния на тези икономики са задвижвани от изключително разминаващи се фактори, което от своя страна прави комбинацията изключително непостоянна и колеблива. Поради тази причина, двойката може да бъде перфектния избор за свободомислещи, предлагащи потенциал за печалба точно толкова голям, колкото и самия риск.

Ако считате, че двойката EUR/MXN би била идеално допълнение към Вашето портфолио, свържете се с FxPro още днес.