EURJPY - Euro / Japanese Yen

Суап къса позиция: 0 PointsСуап дълга позиция: 0 Points
Ниско: 0.00Плаващ МТ4 спредВисок: 0.00
Времена за сесия на световния обмен на акции
Sydney
6:30 (Local)
Opens in 3h 20m
Tokyo
5:30 (Local)
Opens in 3h 30m
London
21:30 (Local)
Opens in 10h 30m
New York
16:30 (Local)
Opens in 17h 0m
Минало представяне не е гаранция или предвиждане за бъдещо представяне.

Трейдинг условия

Платформа
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Изпълнение
Пазарно изпълнение
Пазарно изпълнение
cTraderСредове + 0.45$ за търгувани 10K
Минимум: 0.80Средна стойност: 1.20
cTrader лимит и стоп нива0
Използван маржин (1:100 ливъридж ставка) в американски долари1000 X EURUSD Rate
Минимален размер на договор0.01 lot
1 ТИК стойност за 1 лот в USD1000 / USDJPY Rate
Минимални стъпки за увеличение на размер на договор0.01 lot
маржин изисквания за отваряне и заключване на позиция *0
Трейдинг време (британско време) 10:00 PM Sunday - 10:00 PM Friday

* Само, ако маржин нивото > 100%

** Abnormal market conditions refer to Section 10.5 in Order Execution Policy of FxPro Financial Services Ltd, in point 11.5 in Order Execution Policy of FxPro UK Limited and in point 9.6 in Order Execution Policy of FxPro Global Markets Ltd.

<p>Предоставените спредове са отражение на средно претеглена времева стойност от 09:00AM - 21:00 PM (GMT) за периода от 01/04/2020 - 30/06/2020. Въпреки че, FxPro прави опити за предоставянето на конкурентни спредове по време на всички трейдинг часове, клиентите трябва да забележат, че те може да варират и са податливи към съответните пазарни условия. Изложеното по-горе се представя само за информационни цели. Клиентите биват съветвани да проверяват важни оповестявания на новини на нашия Икономически календар, които може да имат за резултат разширение на спредовете при други институции.

Фиксираните спредове може да се прилагат само за ‘Мигновените поръчки;’ всички други видове поръчки подлежат на политиката за изпълнение на поръки.

Горните спредове са приложими при нормални форекс трейдинг условия. FxPro има правото да допълва горните спредове спрямо пазарните условия, както е в "Бизнес правилата за ползване".

Валутната двойка EUR/JPY се счита в широки граници за безопасна сделка от рая и стана изключително популярна сред инвеститорите. Валутната двойка се свързва със силни движения и освен това често се сравнява с двойката EUR/GBP, обикновено се премества почти два пъти повече от гледна точка на пиповете. В последно време, японската йена започна често да се повишава и се очаква тази висока оценка да продължи в близкото бъдеще. Особеният характер на тази двойка я прави подхождаща най- добре на ориентираните към тенденциите трейдъри.

Ако искате да добавите EUR/JPY към Вашето портфолио, свържете се с FxPro днес.