Трейдинг условия

Платформа
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Изпълнение
Пазарно изпълнение
Пазарно изпълнение
cTraderСредове + 0.35$ за търгувани 10K
Минимум: 505.00Средна стойност: 528.81
Market Hours*Open Now
Market Hours*Open Now
Лимит и стоп ниво0 points
Използван маржин (1:100 ливъридж ставка) в американски долари1000 HUF X USDHUF Rate
Минимален размер на договор1000 EUR (0.01 lots)
Минимални стъпки за увеличение на размер на договор1000 EUR
маржин изисквания за отваряне и заключване на позиция *0

* Само, ако маржин нивото > 100%

<p>Предоставените спредове са отражение на средно претеглена времева стойност от 09:00AM - 21:00 PM (GMT) за периода от 01/04/2020 - 30/06/2020. Въпреки че, FxPro прави опити за предоставянето на конкурентни спредове по време на всички трейдинг часове, клиентите трябва да забележат, че те може да варират и са податливи към съответните пазарни условия. Изложеното по-горе се представя само за информационни цели. Клиентите биват съветвани да проверяват важни оповестявания на новини на нашия Икономически календар, които може да имат за резултат разширение на спредовете при други институции.

Горните спредове са приложими при нормални трейдинг условия. FxPro има правото да допълва горните спредове спрямо пазарните условия, както е в "Бизнес правилата за ползване".

Подобно на повечето кръстосвания с европейска валута, комбинацията EUR/HUF е добре пригодена към инвеститорите, търсещи начин да разнообразят тяхното портфолио извън обсега на основните четири. Задвижвана от корелацията между двете основни икономики на Европа- Унгария и еврозоната- връзката между унгарския форинт и еврото има тенденцията да бъде доста предсказуема, тъй като едната валута често засенчва другата. Ако сте трейдър, който прави първите си опити в по- екзотични комбинации, двойката EUR/CHF би била идеална за Вас.

Инвестирайте още днес с FxPro.