Инвестирайте разумно Инвестирайте разумноДоговорите за различия (CFD) и спред залагането са комплексни инструменти и идват с висок риск от бърза загуба на пари заради ливъриджа. 84.72% акаунтите на инвеститорите на дребно с този доставчик. Би трябвало да се замислите, дали разбирате, как работят Договорите за различия (CFD) и дали можете да си позволите да загубите Вашите пари.

EURHUF - Euro / Hungarian Forint

Суап къса позиция: 73.1186 PointsСуап дълга позиция: -145.3482 Points
Ниско: 404.415Плаващ MT5 спредВисок: 406.933
Времена за сесия на световния обмен на акции
Sydney
01:31 ч. (Local)
Opens in 32h 19m
Tokyo
00:31 ч. (Local)
Opens in 32h 29m
London
16:31 ч. (Local)
Opens in 39h 29m
New York
11:31 ч. (Local)
Opens in 45h 59m
No chart data
Минало представяне не е гаранция или предвиждане за бъдещо представяне.

Трейдинг условия

Платформа
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Изпълнение
Пазарно изпълнение
Пазарно изпълнение
cTraderСредове + 0.35$ за търгувани 10K
Минимум: 505.00Средна стойност: 995.19
Market Hours*Closed Now
Market Hours*Closed Now
Лимит и стоп ниво0 points
Използван маржин (1:100 ливъридж ставка) в американски долари1000 HUF X USDHUF Rate
Минимален размер на договор1000 EUR (0.01 lots)
Минимални стъпки за увеличение на размер на договор1000 EUR
маржин изисквания за отваряне и заключване на позиция *0

* Само, ако маржин нивото > 100%

<p>Предоставените спредове са отражение на средно претеглена времева стойност от 09:00AM - 21:00 PM (GMT) за периода от 01/04/2020 - 30/06/2020. Въпреки че, FxPro прави опити за предоставянето на конкурентни спредове по време на всички трейдинг часове, клиентите трябва да забележат, че те може да варират и са податливи към съответните пазарни условия. Изложеното по-горе се представя само за информационни цели. Клиентите биват съветвани да проверяват важни оповестявания на новини на нашия Икономически календар, които може да имат за резултат разширение на спредовете при други институции.

Горните спредове са приложими при нормални трейдинг условия. FxPro има правото да допълва горните спредове спрямо пазарните условия, както е в "Бизнес правилата за ползване".

Подобно на повечето кръстосвания с европейска валута, комбинацията EUR/HUF е добре пригодена към инвеститорите, търсещи начин да разнообразят тяхното портфолио извън обсега на основните четири. Задвижвана от корелацията между двете основни икономики на Европа- Унгария и еврозоната- връзката между унгарския форинт и еврото има тенденцията да бъде доста предсказуема, тъй като едната валута често засенчва другата. Ако сте трейдър, който прави първите си опити в по- екзотични комбинации, двойката EUR/CHF би била идеална за Вас.

Инвестирайте още днес с FxPro.