EURCAD - Euro / Canadian Dollar

Суап къса позиция: 0 PointsСуап дълга позиция: 0 Points
Ниско: 0.00Плаващ МТ4 спредВисок: 0.00
Времена за сесия на световния обмен на акции
Sydney
7:26 (Local)
Opens in 2h 24m
Tokyo
6:26 (Local)
Opens in 2h 34m
London
22:26 (Local)
Opens in 9h 34m
New York
17:26 (Local)
Opens in 16h 4m
Минало представяне не е гаранция или предвиждане за бъдещо представяне.

Трейдинг условия

Платформа
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Изпълнение
Пазарно изпълнение
Пазарно изпълнение
cTraderСредове + 0.45$ за търгувани 10K
Минимум: 0.93Средна стойност: 1.81
cTrader лимит и стоп нива0
Използван маржин (1:100 ливъридж ставка) в американски долари1000 X EURUSD Rate
Минимален размер на договор0.01 lot
1 ТИК стойност за 1 лот в USD10 / USDCAD Rate
Минимални стъпки за увеличение на размер на договор0.01 lot
маржин изисквания за отваряне и заключване на позиция *0
Трейдинг време (британско време) 10:00 PM Sunday - 10:00 PM Friday

* Само, ако маржин нивото > 100%

<p>Предоставените спредове са отражение на средно претеглена времева стойност от 09:00AM - 21:00 PM (GMT) за периода от 01/04/2020 - 30/06/2020. Въпреки че, FxPro прави опити за предоставянето на конкурентни спредове по време на всички трейдинг часове, клиентите трябва да забележат, че те може да варират и са податливи към съответните пазарни условия. Изложеното по-горе се представя само за информационни цели. Клиентите биват съветвани да проверяват важни оповестявания на новини на нашия Икономически календар, които може да имат за резултат разширение на спредовете при други институции.

Горните спредове са приложими при нормални форекс трейдинг условия. FxPro има правото да допълва горните спредове спрямо пазарните условия, както е в "Бизнес правилата за ползване".

Въпреки че не е най-известната валутна комбинация, за разлика от повечето кръстосвания с евро, двойката, EUR/CAD притежава значителен брой от последователи. Представянето на двойката зависи от корелацията между две основни икономики: Еврозоната и Канада. Комбинацията има склонността да се държи по начин, сходен на този спрямо неговия "роднина" EUR/USD, въпреки това по-малкият обем от сделки означава, че тази двойка клони към изненадващи колебания. Ако търсите начин, първият Ви опит да бъде извън основните четири, то това би било перфектната комбинация за Вас.

За да инвестирате, се свържете с FxPro още сега.