Инвестирайте разумно Инвестирайте разумноДоговорите за различия (CFD) и спред залагането са комплексни инструменти и идват с висок риск от бърза загуба на пари заради ливъриджа. 84.72% акаунтите на инвеститорите на дребно с този доставчик. Би трябвало да се замислите, дали разбирате, как работят Договорите за различия (CFD) и дали можете да си позволите да загубите Вашите пари.

EURAUD - Euro / Australian Dollar

Суап къса позиция: 2.6466 PointsСуап дълга позиция: -11.9201 Points
Ниско: 1.50344Плаващ MT5 спредВисок: 1.53359
Времена за сесия на световния обмен на акции
Sydney
11:37 ч. (Local)
Opens in 22h 13m
Tokyo
09:37 ч. (Local)
Opens in 23h 23m
London
01:37 ч. (Local)
Opens in 30h 23m
New York
20:37 ч. (Local)
Opens in 36h 53m
No chart data
Минало представяне не е гаранция или предвиждане за бъдещо представяне.

Трейдинг условия

Платформа
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Изпълнение
Пазарно изпълнение
Пазарно изпълнение
cTraderСредове + 0.35$ за търгувани 10K
Минимум: 0.90Средна стойност: 1.55
Market Hours*Closed Now
Market Hours*Closed Now
Лимит и стоп ниво0 points
Използван маржин (1:100 ливъридж ставка) в американски долари1000 AUD X USDAUD Rate
Минимален размер на договор1000 EUR (0.01 lots)
Минимални стъпки за увеличение на размер на договор1000 EUR
маржин изисквания за отваряне и заключване на позиция *0

* Само, ако маржин нивото > 100%

<p>Предоставените спредове са отражение на средно претеглена времева стойност от 09:00AM - 21:00 PM (GMT) за периода от 01/04/2020 - 30/06/2020. Въпреки че, FxPro прави опити за предоставянето на конкурентни спредове по време на всички трейдинг часове, клиентите трябва да забележат, че те може да варират и са податливи към съответните пазарни условия. Изложеното по-горе се представя само за информационни цели. Клиентите биват съветвани да проверяват важни оповестявания на новини на нашия Икономически календар, които може да имат за резултат разширение на спредовете при други институции.

Горните спредове са приложими при нормални трейдинг условия. FxPro има правото да допълва горните спредове спрямо пазарните условия, както е в "Бизнес правилата за ползване".

Въпреки, че не е широко търгувана, валутната комбинация EUR/AUD притежава значително световно обкръжение и е известна отчасти сред австралийските инвеститори. Представянето на двойката зависи от взаимоотношенията на две от най-големите и най-влиятелните икономики; тези на еврозоната и Австралия. Въпреки че финансовите статуси на тези страни са повлияни от множество на брой отклоняващи се фактори, техните връзки към много, но едни и същи икономики означава, че двойката е с ниско непостоянство за разлика от множеството екзотични комбинации. Ако търсите начин, първият Ви опит да бъде извън основните четири, то това би било идеалната двойка за Вас.

Свържете се с FxPro за да инвестирате още днес.