Трейдинг условия

Платформа
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Изпълнение
Пазарно изпълнение
Пазарно изпълнение
cTraderСредове + 0.35$ за търгувани 10K
Минимум: 8.00Средна стойност: 15.28
Market Hours*Closed Now
Market Hours*Closed Now
Лимит и стоп ниво0 points
Използван маржин (1:100 ливъридж ставка) в американски долари1000 SGD X USDSGD Rate
Минимален размер на договор1000 CHF (0.01 lots)
Минимални стъпки за увеличение на размер на договор1000 CHF
маржин изисквания за отваряне и заключване на позиция *0

* Само, ако маржин нивото > 100%

<p>Предоставените спредове са отражение на средно претеглена времева стойност от 09:00AM - 21:00 PM (GMT) за периода от 01/04/2020 - 30/06/2020. Въпреки че, FxPro прави опити за предоставянето на конкурентни спредове по време на всички трейдинг часове, клиентите трябва да забележат, че те може да варират и са податливи към съответните пазарни условия. Изложеното по-горе се представя само за информационни цели. Клиентите биват съветвани да проверяват важни оповестявания на новини на нашия Икономически календар, които може да имат за резултат разширение на спредовете при други институции.

Горните спредове са приложими при нормални трейдинг условия. FxPro има правото да допълва горните спредове спрямо пазарните условия, както е в "Бизнес правилата за ползване".

Валутната комбинация CHF/SGD изобразява корелацията между две важни международни валути: швейцарския франк и сингапурския долар. Двойката притежава история на непредсказуемост, което я прави идеалната инвестиция за опитния трейдър с лежерно отношение към риска. Нестабилност и непостоянство, икономиките на тези световни движещи сили са повлияни от много различни фактори и все пак, това означава, че те рядко следват един и същ стил и подход, тази уникална комбинация може да предостави в ръцете на професионалистите вземащи дъха печалби.

Ако желаете да добавите CHF/SGD комбинацията към Вашето портфолио се свържете с нашия екип още днес.