Инвестирайте разумно Инвестирайте разумноДоговорите за различия (CFD) и спред залагането са комплексни инструменти и идват с висок риск от бърза загуба на пари заради ливъриджа. 84.69% акаунтите на инвеститорите на дребно с този доставчик. Би трябвало да се замислите, дали разбирате, как работят Договорите за различия (CFD) и дали можете да си позволите да загубите Вашите пари.

CHFSGD - Swiss Franc / Singapore Dollar

Current value in real time on the crypto market for investing

Суап къса позиция: 0.1973 PointsСуап дълга позиция: -28.2559 Points
Ниско: 1.44117Плаващ MT5 спредВисок: 1.44537
Времена за сесия на световния обмен на акции
Sydney
16:28 ч. (Local)
Opens in 65h 22m
Tokyo
14:28 ч. (Local)
Closes in 0h 32m
London
05:28 ч. (Local)
Opens in 2h 32m
New York
00:28 ч. (Local)
Opens in 9h 2m
No chart data
Минало представяне не е гаранция или предвиждане за бъдещо представяне.

Трейдинг условия

Платформа
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Изпълнение
Пазарно изпълнение
Пазарно изпълнение
cTraderСредове + 0.35$ за търгувани 10K
Минимум: 8.30Средна стойност: 11.82
Market Hours*Open Now
Market Hours*Open Now
Лимит и стоп ниво0 points
Използван маржин (1:100 ливъридж ставка) в американски долари1000 SGD X USDSGD Rate
Минимален размер на договор1000 CHF (0.01 lots)
Минимални стъпки за увеличение на размер на договор1000 CHF
маржин изисквания за отваряне и заключване на позиция *0

* Само, ако маржин нивото > 100%

<p>Предоставените спредове са отражение на средно претеглена времева стойност от 09:00AM - 21:00 PM (GMT) за периода от 01/04/2020 - 30/06/2020. Въпреки че, FxPro прави опити за предоставянето на конкурентни спредове по време на всички трейдинг часове, клиентите трябва да забележат, че те може да варират и са податливи към съответните пазарни условия. Изложеното по-горе се представя само за информационни цели. Клиентите биват съветвани да проверяват важни оповестявания на новини на нашия Икономически календар, които може да имат за резултат разширение на спредовете при други институции.

Горните спредове са приложими при нормални трейдинг условия. FxPro има правото да допълва горните спредове спрямо пазарните условия, както е в "Бизнес правилата за ползване".

Валутната комбинация CHF/SGD изобразява корелацията между две важни международни валути: швейцарския франк и сингапурския долар. Двойката притежава история на непредсказуемост, което я прави идеалната инвестиция за опитния трейдър с лежерно отношение към риска. Нестабилност и непостоянство, икономиките на тези световни движещи сили са повлияни от много различни фактори и все пак, това означава, че те рядко следват един и същ стил и подход, тази уникална комбинация може да предостави в ръцете на професионалистите вземащи дъха печалби.

Ако желаете да добавите CHF/SGD комбинацията към Вашето портфолио се свържете с нашия екип още днес.