Инвестирайте разумно Инвестирайте разумноДоговорите за различия (CFD) и спред залагането са комплексни инструменти и идват с висок риск от бърза загуба на пари заради ливъриджа. 84.72% акаунтите на инвеститорите на дребно с този доставчик. Би трябвало да се замислите, дали разбирате, как работят Договорите за различия (CFD) и дали можете да си позволите да загубите Вашите пари.

CHFJPY - Swiss Franc / Japanese Yen

Суап къса позиция: -4.8095 PointsСуап дълга позиция: -3.0312 Points
Ниско: 146.513Плаващ MT5 спредВисок: 148.545
Времена за сесия на световния обмен на акции
Sydney
04:19 ч. (Local)
Opens in 29h 31m
Tokyo
02:19 ч. (Local)
Opens in 30h 41m
London
18:19 ч. (Local)
Opens in 37h 41m
New York
13:19 ч. (Local)
Opens in 44h 11m
No chart data
Минало представяне не е гаранция или предвиждане за бъдещо представяне.

Трейдинг условия

Платформа
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Изпълнение
Пазарно изпълнение
Пазарно изпълнение
cTraderСредове + 0.35$ за търгувани 10K
Минимум: 0.80Средна стойност: 3.04
Market Hours*Closed Now
Market Hours*Closed Now
Лимит и стоп ниво0 points
Използван маржин (1:100 ливъридж ставка) в американски долари1000 JPY X USDJPY Rate
Минимален размер на договор1000 CHF (0.01 lots)
Минимални стъпки за увеличение на размер на договор1000 CHF
маржин изисквания за отваряне и заключване на позиция *0

* Само, ако маржин нивото > 100%

<p>Предоставените спредове са отражение на средно претеглена времева стойност от 09:00AM - 21:00 PM (GMT) за периода от 01/04/2020 - 30/06/2020. Въпреки че, FxPro прави опити за предоставянето на конкурентни спредове по време на всички трейдинг часове, клиентите трябва да забележат, че те може да варират и са податливи към съответните пазарни условия. Изложеното по-горе се представя само за информационни цели. Клиентите биват съветвани да проверяват важни оповестявания на новини на нашия Икономически календар, които може да имат за резултат разширение на спредовете при други институции.

Горните спредове са приложими при нормални трейдинг условия. FxPro има правото да допълва горните спредове спрямо пазарните условия, както е в "Бизнес правилата за ползване".

Представянето на валутната комбинация CHF/JPY произтича в пряка зависимост от две от най-богатите икономики в света: Япония и Швейцария. Финансовите прогнози на двете нации са повлияни от много различни фактори, което следователно означава , че двойката е сравнително непостоянна. Въпреки че двойката е трудна за придвижване, нейният висок риск означава, че предлага някои изкушаващи възможности за опитния инвеститор.

За да добавите комбинацията CHF/JPY кум Вашите двойки, се свържете с FxPro още сега.