CADJPY - Canadian Dollar / Japanese Yen

Суап къса позиция: 0 PointsСуап дълга позиция: 0 Points
Ниско: 0.00Плаващ МТ4 спредВисок: 0.00
Времена за сесия на световния обмен на акции
Sydney
7:07 (Local)
Opens in 2h 43m
Tokyo
6:07 (Local)
Opens in 2h 53m
London
22:07 (Local)
Opens in 9h 53m
New York
17:07 (Local)
Opens in 16h 23m
Минало представяне не е гаранция или предвиждане за бъдещо представяне.

Трейдинг условия

Платформа
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Изпълнение
Пазарно изпълнение
Пазарно изпълнение
cTraderСредове + 0.45$ за търгувани 10K
Минимум: 1.17Средна стойност: 1.70
cTrader лимит и стоп нива0
Използван маржин (1:100 ливъридж ставка) в американски долари1000 / USDCAD Rate
Минимален размер на договор0.01 lot
1 ТИК стойност за 1 лот в USD1000 / USDJPY Rate
Минимални стъпки за увеличение на размер на договор0.01 lot
маржин изисквания за отваряне и заключване на позиция *0
Трейдинг време (британско време) 10:00 PM Sunday - 10:00 PM Friday

* Само, ако маржин нивото > 100%

<p>Предоставените спредове са отражение на средно претеглена времева стойност от 09:00AM - 21:00 PM (GMT) за периода от 01/04/2020 - 30/06/2020. Въпреки че, FxPro прави опити за предоставянето на конкурентни спредове по време на всички трейдинг часове, клиентите трябва да забележат, че те може да варират и са податливи към съответните пазарни условия. Изложеното по-горе се представя само за информационни цели. Клиентите биват съветвани да проверяват важни оповестявания на новини на нашия Икономически календар, които може да имат за резултат разширение на спредовете при други институции.

Горните спредове са приложими при нормални форекс трейдинг условия. FxPro има правото да допълва горните спредове спрямо пазарните условия, както е в "Бизнес правилата за ползване".

Въпреки че не се счита за основна валутна двойка, комбинацията CAD/JPY е все пак популярна сред инвеститорите. Трудна е за придвижване, защото е близка до USD/JPY; въпреки това високото непостоянство и по-честите изменения предизвикват предположения, че може да предложи умна алтернатива на опитния инвеститор. Ако я свържем с риск на средно ниво, ще ни предостави няколко чудесни алтернативи за реализирането на значителни приходи.

Ако бихте желали да добавите валутната комбинация CAD/JPY към Вашето портфолио, тогава се свържете с нас още днес.