Трейдинг условия

Платформа
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Изпълнение
Пазарно изпълнение
Пазарно изпълнение
cTraderСредове + 0.35$ за търгувани 10K
Минимум: N/AСредна стойност: 1.03
Market Hours*Open Now
Market Hours*Open Now
Лимит и стоп ниво0 points
Използван маржин (1:100 ливъридж ставка) в американски долари1000 JPY X USDJPY Rate
Минимален размер на договор1000 CAD (0.01 lots)
Минимални стъпки за увеличение на размер на договор1000 CAD
маржин изисквания за отваряне и заключване на позиция *0

* Само, ако маржин нивото > 100%

<p>Предоставените спредове са отражение на средно претеглена времева стойност от 09:00AM - 21:00 PM (GMT) за периода от 01/04/2020 - 30/06/2020. Въпреки че, FxPro прави опити за предоставянето на конкурентни спредове по време на всички трейдинг часове, клиентите трябва да забележат, че те може да варират и са податливи към съответните пазарни условия. Изложеното по-горе се представя само за информационни цели. Клиентите биват съветвани да проверяват важни оповестявания на новини на нашия Икономически календар, които може да имат за резултат разширение на спредовете при други институции.

Горните спредове са приложими при нормални трейдинг условия. FxPro има правото да допълва горните спредове спрямо пазарните условия, както е в "Бизнес правилата за ползване".

Въпреки че не се счита за основна валутна двойка, комбинацията CAD/JPY е все пак популярна сред инвеститорите. Трудна е за придвижване, защото е близка до USD/JPY; въпреки това високото непостоянство и по-честите изменения предизвикват предположения, че може да предложи умна алтернатива на опитния инвеститор. Ако я свържем с риск на средно ниво, ще ни предостави няколко чудесни алтернативи за реализирането на значителни приходи.

Ако бихте желали да добавите валутната комбинация CAD/JPY към Вашето портфолио, тогава се свържете с нас още днес.