Трейдинг условия

Платформа
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Изпълнение
Пазарно изпълнение
Пазарно изпълнение
cTraderСредове + 0.35$ за търгувани 10K
Минимум: 0.70Средна стойност: 1.09
Market Hours*Open Now
Market Hours*Open Now
Лимит и стоп ниво0 points
Използван маржин (1:100 ливъридж ставка) в американски долари1000 CHF X USDCHF Rate
Минимален размер на договор1000 CAD (0.01 lots)
Минимални стъпки за увеличение на размер на договор1000 CAD
маржин изисквания за отваряне и заключване на позиция *0

* Само, ако маржин нивото > 100%

<p>Предоставените спредове са отражение на средно претеглена времева стойност от 09:00AM - 21:00 PM (GMT) за периода от 01/04/2020 - 30/06/2020. Въпреки че, FxPro прави опити за предоставянето на конкурентни спредове по време на всички трейдинг часове, клиентите трябва да забележат, че те може да варират и са податливи към съответните пазарни условия. Изложеното по-горе се представя само за информационни цели. Клиентите биват съветвани да проверяват важни оповестявания на новини на нашия Икономически календар, които може да имат за резултат разширение на спредовете при други институции.

Горните спредове са приложими при нормални трейдинг условия. FxPro има правото да допълва горните спредове спрямо пазарните условия, както е в "Бизнес правилата за ползване".

Валутната комбинация CAD/CHF не е сред най-желаните двойки, но въпреки това се радва на голямо на брой обкръжение. Нейното представяне зависи от двете важни световни икономики: Канада и Швейцария. Представянето на двойката е често сходно с това на основната валутна комбинация USD/CHF, въпреки че има склонността да се колебае много по- често заради ниския трейдинг обем. В опитни ръце може да се превърне в прекрасно допълнение към интелигентното инвеститорско портфолио.

За да инвестирате още днес, се свържете с FxPro.