Инвестирайте разумно Инвестирайте разумноДоговорите за различия (CFD) и спред залагането са комплексни инструменти и идват с висок риск от бърза загуба на пари заради ливъриджа. 84.72% акаунтите на инвеститорите на дребно с този доставчик. Би трябвало да се замислите, дали разбирате, как работят Договорите за различия (CFD) и дали можете да си позволите да загубите Вашите пари.

CADCHF - Canadian Dollar / Swiss Franc

Суап къса позиция: -8.139 PointsСуап дълга позиция: 3.844 Points
Ниско: 0.71291Плаващ MT5 спредВисок: 0.71464
Времена за сесия на световния обмен на акции
Sydney
20:33 ч. (Local)
Opens in 37h 17m
Tokyo
19:33 ч. (Local)
Opens in 37h 27m
London
11:33 ч. (Local)
Opens in 44h 27m
New York
06:33 ч. (Local)
Opens in 50h 57m
No chart data
Минало представяне не е гаранция или предвиждане за бъдещо представяне.

Трейдинг условия

Платформа
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Изпълнение
Пазарно изпълнение
Пазарно изпълнение
cTraderСредове + 0.35$ за търгувани 10K
Минимум: 1.70Средна стойност: 1.92
Market Hours*Closed Now
Market Hours*Closed Now
Лимит и стоп ниво0 points
Използван маржин (1:100 ливъридж ставка) в американски долари1000 CHF X USDCHF Rate
Минимален размер на договор1000 CAD (0.01 lots)
Минимални стъпки за увеличение на размер на договор1000 CAD
маржин изисквания за отваряне и заключване на позиция *0

* Само, ако маржин нивото > 100%

<p>Предоставените спредове са отражение на средно претеглена времева стойност от 09:00AM - 21:00 PM (GMT) за периода от 01/04/2020 - 30/06/2020. Въпреки че, FxPro прави опити за предоставянето на конкурентни спредове по време на всички трейдинг часове, клиентите трябва да забележат, че те може да варират и са податливи към съответните пазарни условия. Изложеното по-горе се представя само за информационни цели. Клиентите биват съветвани да проверяват важни оповестявания на новини на нашия Икономически календар, които може да имат за резултат разширение на спредовете при други институции.

Горните спредове са приложими при нормални трейдинг условия. FxPro има правото да допълва горните спредове спрямо пазарните условия, както е в "Бизнес правилата за ползване".

Валутната комбинация CAD/CHF не е сред най-желаните двойки, но въпреки това се радва на голямо на брой обкръжение. Нейното представяне зависи от двете важни световни икономики: Канада и Швейцария. Представянето на двойката е често сходно с това на основната валутна комбинация USD/CHF, въпреки че има склонността да се колебае много по- често заради ниския трейдинг обем. В опитни ръце може да се превърне в прекрасно допълнение към интелигентното инвеститорско портфолио.

За да инвестирате още днес, се свържете с FxPro.