AUDUSD - Australian Dollar / US Dollar

Суап къса позиция: 0 PointsСуап дълга позиция: 0 Points
Ниско: 0.00Плаващ МТ4 спредВисок: 0.00
Времена за сесия на световния обмен на акции
Sydney
8:48 (Local)
Opens in 1h 2m
Tokyo
7:48 (Local)
Opens in 1h 12m
London
23:48 (Local)
Opens in 8h 12m
New York
18:48 (Local)
Opens in 14h 42m
Минало представяне не е гаранция или предвиждане за бъдещо представяне.

Трейдинг условия

Платформа
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Изпълнение
Пазарно изпълнение
Пазарно изпълнение
cTraderСредове + 0.45$ за търгувани 10K
Минимум: 0.80Средна стойност: 1.02
cTrader лимит и стоп нива0
Използван маржин (1:100 ливъридж ставка) в американски долари1000 X AUDUSD Rate
Минимален размер на договор0.01 lot
1 ТИК стойност за 1 лот в USD10 USD
Минимални стъпки за увеличение на размер на договор0.01 lot
маржин изисквания за отваряне и заключване на позиция *0
Трейдинг време (британско време) 10:00 PM Sunday - 10:00 PM Friday

* Само, ако маржин нивото > 100%

** Abnormal market conditions refer to Section 10.5 in Order Execution Policy of FxPro Financial Services Ltd, in point 11.5 in Order Execution Policy of FxPro UK Limited and in point 9.6 in Order Execution Policy of FxPro Global Markets Ltd.

<p>Предоставените спредове са отражение на средно претеглена времева стойност от 09:00AM - 21:00 PM (GMT) за периода от 01/04/2020 - 30/06/2020. Въпреки че, FxPro прави опити за предоставянето на конкурентни спредове по време на всички трейдинг часове, клиентите трябва да забележат, че те може да варират и са податливи към съответните пазарни условия. Изложеното по-горе се представя само за информационни цели. Клиентите биват съветвани да проверяват важни оповестявания на новини на нашия Икономически календар, които може да имат за резултат разширение на спредовете при други институции.

NZDUSD, AUDUSD може да се колебаят над подадения максимум всяка сряда, между часовете 08:00 PM – 11:00 PM (GMT).

Фиксираните спредове може да се прилагат само за ‘Мигновените поръчки;’ всички други видове поръчки подлежат на политиката за изпълнение на поръки.

Горните спредове са приложими при нормални форекс трейдинг условия. FxPro има правото да допълва горните спредове спрямо пазарните условия, както е в "Бизнес правилата за ползване".

Комбинацията от валути AUD/USD стана особено популярна в трейдинг средите през последните години. Благодарение на австралийския бум от стоки през последното десетилетие, тази двойка в момента е съединила две неимоверно големи и с финансова тежест икономики, като им помага да си обезпечат място в списъците на инвеститорите. Едно от най- привлекателните неща на двойката е разликата в лихвите между двете валути, което я превръща в идеална перспектива за трейдърите по отношение на сделки с дълги позиции и печалби от преобръщания. Драматичният обрат в пазари тип бик, който се наблюдава в момента, също помогна напоследък да набъбнат джобовете на неговите поклонници. Идеално пасваща двойка на повечето опитни трейдъри, въпреки това се радва на популярност сред всички- от начинаещите до практикуващите на професионално ниво.

Ако се интересувате от трейдинг на валутната двойка AUD/USD, свържете се с FxPro още днес.