Трейдинг условия

Платформа
cTrader
cTrader
MT4
MT4 Fixed
MT5
Изпълнение
Пазарно изпълнение
Пазарно изпълнение
cTraderСредове + 0.35$ за търгувани 10K
Минимум: 0.50Средна стойност: 0.55
Market Hours*Open Now
Market Hours*Open Now
Лимит и стоп ниво0 points
Използван маржин (1:100 ливъридж ставка) в американски долари1000 AUD X USDAUD Rate
Минимален размер на договор1000 AUD (0.01 lots)
Минимални стъпки за увеличение на размер на договор1000 AUD
маржин изисквания за отваряне и заключване на позиция *0

* Само, ако маржин нивото > 100%

** Abnormal market conditions refer to Section 10.6 in Order Execution Policy of FxPro Financial Services Ltd, in point 10.7 in Order Execution Policy of FxPro UK Limited and in point 10.6 in Order Execution Policy of FxPro Global Markets Ltd.

<p>Предоставените спредове са отражение на средно претеглена времева стойност от 09:00AM - 21:00 PM (GMT) за периода от 01/04/2020 - 30/06/2020. Въпреки че, FxPro прави опити за предоставянето на конкурентни спредове по време на всички трейдинг часове, клиентите трябва да забележат, че те може да варират и са податливи към съответните пазарни условия. Изложеното по-горе се представя само за информационни цели. Клиентите биват съветвани да проверяват важни оповестявания на новини на нашия Икономически календар, които може да имат за резултат разширение на спредовете при други институции.

NZDUSD, AUDUSD може да се колебаят над подадения максимум всяка сряда, между часовете 08:00 PM – 11:00 PM (GMT).

Фиксираните спредове може да се прилагат само за ‘Мигновените поръчки;’ всички други видове поръчки подлежат на политиката за изпълнение на поръки.

Горните спредове са приложими при нормални трейдинг условия. FxPro има правото да допълва горните спредове спрямо пазарните условия, както е в "Бизнес правилата за ползване".

Комбинацията от валути AUD/USD стана особено популярна в трейдинг средите през последните години. Благодарение на австралийския бум от стоки през последното десетилетие, тази двойка в момента е съединила две неимоверно големи и с финансова тежест икономики, като им помага да си обезпечат място в списъците на инвеститорите. Едно от най- привлекателните неща на двойката е разликата в лихвите между двете валути, което я превръща в идеална перспектива за трейдърите по отношение на сделки с дълги позиции и печалби от преобръщания. Драматичният обрат в пазари тип бик, който се наблюдава в момента, също помогна напоследък да набъбнат джобовете на неговите поклонници. Идеално пасваща двойка на повечето опитни трейдъри, въпреки това се радва на популярност сред всички- от начинаещите до практикуващите на професионално ниво.

Ако се интересувате от трейдинг на валутната двойка AUD/USD, свържете се с FxPro още днес.