AUDSGD - Australian Dollar / Singapore Dollar

Суап къса позиция: 0 PointsСуап дълга позиция: 0 Points
Ниско: 0.00Плаващ МТ4 спредВисок: 0.00
Времена за сесия на световния обмен на акции
Sydney
13:57 (Local)
Opens in 19h 53m
Tokyo
12:57 (Local)
Opens in 20h 3m
London
4:57 (Local)
Opens in 27h 3m
New York
23:57 (Local)
Opens in 33h 33m
Минало представяне не е гаранция или предвиждане за бъдещо представяне.

Трейдинг условия

Платформа
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Изпълнение
Пазарно изпълнение
Пазарно изпълнение
cTraderСредове + 0.45$ за търгувани 10K
Минимум: 10.28Средна стойност: 11.80
cTrader лимит и стоп нива0
Използван маржин (1:100 ливъридж ставка) в американски долариMax. Leverage is 1:20
Минимален размер на договор0.01 lot
1 ТИК стойност за 1 лот в USD10 / USDSGD Rate
Минимални стъпки за увеличение на размер на договор0.01 lot
маржин изисквания за отваряне и заключване на позиция *0
Трейдинг време (британско време) 10:00 PM Sunday - 10:00 PM Friday

* Само, ако маржин нивото > 100%

<p>Предоставените спредове са отражение на средно претеглена времева стойност от 09:00AM - 21:00 PM (GMT) за периода от 01/04/2020 - 30/06/2020. Въпреки че, FxPro прави опити за предоставянето на конкурентни спредове по време на всички трейдинг часове, клиентите трябва да забележат, че те може да варират и са податливи към съответните пазарни условия. Изложеното по-горе се представя само за информационни цели. Клиентите биват съветвани да проверяват важни оповестявания на новини на нашия Икономически календар, които може да имат за резултат разширение на спредовете при други институции.

Горните спредове са приложими при нормални форекс трейдинг условия. FxPro има правото да допълва горните спредове спрямо пазарните условия, както е в "Бизнес правилата за ползване".

Представянето на валутната двойка AUD/SGD зависи от непостоянната корелация между две от най- важните икономики в света: Австралия и Сингапур. Финансовото благосъстояние на двете икономики може да варира драматично заради отклоняващите се фактори, които повлияват тези две много различни нации. Указаната нестабилност превръща AUD/SGD в двойка със значително висок риск, като я превръща в идеалното допълнение към портфолиото на изпълнителния инвеститор.

За повече информация за двойката, се свържете с FxPro още днес.