Трейдинг условия

Платформа
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Изпълнение
Пазарно изпълнение
Пазарно изпълнение
cTraderСредове + 0.35$ за търгувани 10K
Минимум: 62.90Средна стойност: 70.00
Market Hours*Open Now
Market Hours*Open Now
Лимит и стоп ниво0 points
Използван маржин (1:100 ливъридж ставка) в американски долари1000 PLN X USDPLN Rate
Минимален размер на договор1000 AUD (0.01 lots)
Минимални стъпки за увеличение на размер на договор1000 AUD
маржин изисквания за отваряне и заключване на позиция *0

* Само, ако маржин нивото > 100%

<p>Предоставените спредове са отражение на средно претеглена времева стойност от 09:00AM - 21:00 PM (GMT) за периода от 01/04/2020 - 30/06/2020. Въпреки че, FxPro прави опити за предоставянето на конкурентни спредове по време на всички трейдинг часове, клиентите трябва да забележат, че те може да варират и са податливи към съответните пазарни условия. Изложеното по-горе се представя само за информационни цели. Клиентите биват съветвани да проверяват важни оповестявания на новини на нашия Икономически календар, които може да имат за резултат разширение на спредовете при други институции.

Горните спредове са приложими при нормални трейдинг условия. FxPro има правото да допълва горните спредове спрямо пазарните условия, както е в "Бизнес правилата за ползване".

Валутната комбинация AUD/PLN не е широко търгувана в рамките на Обединеното Кралство, но все пак може да е страхотно попълнение към Вашето портфолио. Нейното представяне зависи от непостоянната връзка между двете основни икономики: Полша и Австралия. Отклоняващите се финансови политики на тези две нации дават индикации, че корелацията между тях често е трудна за предсказване, също така и високият прикрепен към двойката риск означава че може да са възможни и значителни печалби, ако е в ръцете на опитни инвеститори.

Ако считате, че валутната комбиация AUD/PLN ще бъде положително допълнение към Вашето портфолио, се свържете с FxPro още днес за да видите, как можем да Ви помогнем.