Инвестирайте разумно Инвестирайте разумноДоговорите за различия (CFD) и спред залагането са комплексни инструменти и идват с висок риск от бърза загуба на пари заради ливъриджа. 84.69% акаунтите на инвеститорите на дребно с този доставчик. Би трябвало да се замислите, дали разбирате, как работят Договорите за различия (CFD) и дали можете да си позволите да загубите Вашите пари.

AUDJPY - Australian Dollar / Japanese Yen

Current value in real time on the crypto market for investing

Суап къса позиция: -9.5943 PointsСуап дълга позиция: 4.2948 Points
Ниско: 90.992Плаващ MT5 спредВисок: 92.224
Времена за сесия на световния обмен на акции
Sydney
19:17 ч. (Local)
Opens in 14h 33m
Tokyo
17:17 ч. (Local)
Opens in 15h 43m
London
08:17 ч. (Local)
Opens in 23h 43m
New York
03:17 ч. (Local)
Opens in 30h 13m
No chart data
Минало представяне не е гаранция или предвиждане за бъдещо представяне.

Трейдинг условия

Платформа
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Изпълнение
Пазарно изпълнение
Пазарно изпълнение
cTraderСредове + 0.35$ за търгувани 10K
Минимум: 0.60Средна стойност: 1.42
Market Hours*Closed Now
Market Hours*Closed Now
Лимит и стоп ниво0 points
Използван маржин (1:100 ливъридж ставка) в американски долари1000 JPY X USDJPY Rate
Минимален размер на договор1000 AUD (0.01 lots)
Минимални стъпки за увеличение на размер на договор1000 AUD
маржин изисквания за отваряне и заключване на позиция *0

* Само, ако маржин нивото > 100%

<p>Предоставените спредове са отражение на средно претеглена времева стойност от 09:00AM - 21:00 PM (GMT) за периода от 01/04/2020 - 30/06/2020. Въпреки че, FxPro прави опити за предоставянето на конкурентни спредове по време на всички трейдинг часове, клиентите трябва да забележат, че те може да варират и са податливи към съответните пазарни условия. Изложеното по-горе се представя само за информационни цели. Клиентите биват съветвани да проверяват важни оповестявания на новини на нашия Икономически календар, които може да имат за резултат разширение на спредовете при други институции.

Горните спредове са приложими при нормални трейдинг условия. FxPro има правото да допълва горните спредове спрямо пазарните условия, както е в "Бизнес правилата за ползване".

Въпреки че не се търгува широко с нея, валутната комбинация AUD/JPY притежава значителен брой последователи. Представянето на двойката зависи много често от непредсказуемата корелация на две от най-важните икономики в света: Япония и Австралия. Въпреки че може да бъде повлияна от широк спектър от фактори, то това не означава, че може да направи фантастично попадение към портфолиото на опитните трейдъри.

Ако търсите начини за инвестиция, свържете се с FxPro още сега.