Инвестирайте разумно Инвестирайте разумноДоговорите за различия (CFD) и спред залагането са комплексни инструменти и идват с висок риск от бърза загуба на пари заради ливъриджа. 84.69% акаунтите на инвеститорите на дребно с този доставчик. Би трябвало да се замислите, дали разбирате, как работят Договорите за различия (CFD) и дали можете да си позволите да загубите Вашите пари.

AUDDKK - Australian Dollar / Danish Krone

Current value in real time on the crypto market for investing

Суап къса позиция: -65.4489 PointsСуап дълга позиция: -18.1585 Points
Ниско: 4.75775Плаващ MT5 спредВисок: 4.77776
Времена за сесия на световния обмен на акции
Sydney
18:01 ч. (Local)
Opens in 63h 49m
Tokyo
16:01 ч. (Local)
Opens in 64h 59m
London
07:01 ч. (Local)
Opens in 0h 59m
New York
02:01 ч. (Local)
Opens in 7h 29m
No chart data
Минало представяне не е гаранция или предвиждане за бъдещо представяне.

Трейдинг условия

Платформа
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Изпълнение
Пазарно изпълнение
Пазарно изпълнение
cTraderСредове + 0.35$ за търгувани 10K
Минимум: 33.40Средна стойност: 40.31
Market Hours*Open Now
Market Hours*Open Now
Лимит и стоп ниво0 points
Използван маржин (1:100 ливъридж ставка) в американски долари1000 DKK X USDDKK Rate
Минимален размер на договор1000 AUD (0.01 lots)
Минимални стъпки за увеличение на размер на договор1000 AUD
маржин изисквания за отваряне и заключване на позиция *0

* Само, ако маржин нивото > 100%

<p>Предоставените спредове са отражение на средно претеглена времева стойност от 09:00AM - 21:00 PM (GMT) за периода от 01/04/2020 - 30/06/2020. Въпреки че, FxPro прави опити за предоставянето на конкурентни спредове по време на всички трейдинг часове, клиентите трябва да забележат, че те може да варират и са податливи към съответните пазарни условия. Изложеното по-горе се представя само за информационни цели. Клиентите биват съветвани да проверяват важни оповестявания на новини на нашия Икономически календар, които може да имат за резултат разширение на спредовете при други институции.

Горните спредове са приложими при нормални трейдинг условия. FxPro има правото да допълва горните спредове спрямо пазарните условия, както е в "Бизнес правилата за ползване".

С валутната двойка AUD/DKK не се търгува значително в рамките на Обединеното Кралство, но това не означава, че няма място за нея във Вашето портфолио. Непостоянна и с висок риск, представянето на двойката е все пак устойчиво при непостоянната корелация между датската крона и австралийския долар. Въпреки това до голяма степен се счита за хазартна комбинация, двойката може да доведе до значителни печалби, ако е във владението на опитни ръце.

Ако търсите начин за инвестиране в комбинацията, то тогава е нужно само да се свържете с FoxPro още днес.