AUDCHF - Australian Dollar / Swiss Franc

Суап къса позиция: 0 PointsСуап дълга позиция: 0 Points
Ниско: 0.00Плаващ МТ4 спредВисок: 0.00
Времена за сесия на световния обмен на акции
Sydney
7:39 (Local)
Opens in 2h 11m
Tokyo
6:39 (Local)
Opens in 2h 21m
London
22:39 (Local)
Opens in 9h 21m
New York
17:39 (Local)
Opens in 15h 51m
Минало представяне не е гаранция или предвиждане за бъдещо представяне.

Трейдинг условия

Платформа
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Изпълнение
Пазарно изпълнение
Пазарно изпълнение
cTraderСредове + 0.45$ за търгувани 10K
Минимум: 0.84Средна стойност: 1.40
cTrader лимит и стоп нива0
Използван маржин (1:100 ливъридж ставка) в американски долари1000 X USDCHF Rate
Минимален размер на договор0.01 lot
1 ТИК стойност за 1 лот в USD10 / USDCHF Rate
Минимални стъпки за увеличение на размер на договор0.01 lot
маржин изисквания за отваряне и заключване на позиция *0
Трейдинг време (британско време) 10:00 PM Sunday - 10:00 PM Friday

* Само, ако маржин нивото > 100%

<p>Предоставените спредове са отражение на средно претеглена времева стойност от 09:00AM - 21:00 PM (GMT) за периода от 01/04/2020 - 30/06/2020. Въпреки че, FxPro прави опити за предоставянето на конкурентни спредове по време на всички трейдинг часове, клиентите трябва да забележат, че те може да варират и са податливи към съответните пазарни условия. Изложеното по-горе се представя само за информационни цели. Клиентите биват съветвани да проверяват важни оповестявания на новини на нашия Икономически календар, които може да имат за резултат разширение на спредовете при други институции.

Горните спредове са приложими при нормални форекс трейдинг условия. FxPro има правото да допълва горните спредове спрямо пазарните условия, както е в "Бизнес правилата за ползване".

Валутната двойка AUD/CHF свързва една от най-важните икономики в Европа с могъществото на Австралия. Комбинацията е с голямо непостоянство и висок риск, което означава, че само няколко инвеститора са я включили в техните портфолиа. За по-опитните трейдъри, това е комбинация с променлив характер, което ще рече че са възможни както впечатляващи победи, така и впечатляващи загуби.

Ако сте на мнение, че комбинацията AUD/CHF би била идеално допълнение към Вашите двойки, свържете се с FxPro още сега.