info
Инвестирайте разумно FxPro is not regulated by the Brazilian Securities Commission and is not involved in any action that may be considered as solicitation of financial services; This translated page is not intended for Brazilian residents.Инвестирайте разумноИнвестирайте разумноДоговорите за различия (CFD) и спред залагането са комплексни инструменти и идват с висок риск от бърза загуба на пари заради ливъриджа. 78.90% акаунтите на инвеститорите на дребно с този доставчик. Би трябвало да се замислите, дали разбирате, как работят Договорите за различия (CFD) и дали можете да си позволите да загубите Вашите пари.Договорите за различия (CFD) и спред залагането са комплексни инструменти и идват с висок риск от бърза загуба на пари заради ливъриджа. 80.59% акаунтите на инвеститорите на дребно губят пари, когато търгуват с Договори за разлика (CFD) и спред залагане с този доставчик. Би трябвало да се замислите, дали разбирате, как работят Договорите за различия (CFD) и спред залагането и дали можете да поемете големия риск да загубите Вашите пари.
FxPro is not regulated by the Brazilian Securities Commission and is not involved in any action that may be considered as solicitation of financial services; This translated page is not intended for Brazilian residents.Инвестирайте възможно най-разумно: Трейдингът на Договорите за различие (CFD) носи със себе си определени рискове.

Brent crude oil spot (CFD)

Суап къса позиция: 0 PointsСуап дълга позиция: 0 Points
Ниско: 0.00Плаващ МТ4 спредВисок: 0.00
Времена за сесия на световния обмен на акции
Sydney
04:42 (Local)
Opens in 5h 8m
Tokyo
03:42 (Local)
Opens in 5h 18m
London
19:42 (Local)
Opens in 12h 18m
New York
14:42 (Local)
Closes in 1h 18m
Минало представяне не е гаранция или предвиждане за бъдещо представяне.

Нефтът Брент от Обединеното Кралство е лек суров петрол, изключително много търгуван на пазара. Малко по-тежък е от петрола WTI.

Трейдинг условия

Платформа
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Изпълнение
Пазарно изпълнение
Пазарно изпълнение
cTraderSpreads
Минимум: 4.00Средна стойност: 8.64
Минимум колебание на цената0.001
1 размер на лот1,000 Barrels
1 тик стойност1 USD
Минимален размер на договор0.01 lot
Минимални стъпки за увеличение на размер на договор0.01 lot
Използван маржин за 1 лот **1.00%
маржин изисквания за отваряне и заключване на позиция *0
Лимит и стоп нивоspread

Трейдинг време (британско време) Monday - Friday: 01:00 AM - 10:00 PM
(Closes daily between 10:00 PM - 01:00 AM UK time)

* Само, ако маржин нивото > 100%

** Приложим е динамичният ливъридж. За cTrader, молим да направите справка със спецификацията на символите на Вашата трейдинг платформа.

Вземете BRENT трейдинг идеи

Вземете трейдинг сигнали ежедневно на:
  • Дялове/Индекси
  • Форекс
  • Злато/Петрол
Trading CentralДвижена от
TradingCentral
Регистрирайте се сега
Chart