DOGUSD - Dogecoin / US Dollar

Суап къса позиция: 0 PointsСуап дълга позиция: 0 Points
Ниско: 0.00Плаващ МТ4 спредВисок: 0.00
Времена за сесия на световния обмен на акции
Sydney
19:02 (Local)
Opens in 14h 48m
Tokyo
18:02 (Local)
Opens in 14h 58m
London
10:02 (Local)
Closes in 6h 28m
New York
5:02 (Local)
Opens in 4h 28m
Минало представяне не е гаранция или предвиждане за бъдещо представяне.

Трейдинг условия

Платформа
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Изпълнение
Пазарно изпълнение
Пазарно изпълнение
cTraderПлаващи спредове
Минимум: 0.0006 USDСредна стойност: 0.0008 USD
cTrader лимит и стоп нива0
1 тик стойност0.00001
Суапове (дълги& кратки) годишно-20.00 %
Минимален размер на договор0.01 lot
MT4 / MT5 / CTrader 1 лот размерB1309A1298:B1311B1295B1298:B130B1298:B130710000 DOGE
1 ПИП стойност за 1 лот в USD0.1 USD
Минимални стъпки за увеличение на размер на договор0.01 lot
Маржин изисквания за отваряне на заключена позиция*0
ЛивъриджFxPro GM Limited
1:20

FxPro UK Limited
(Professional clients only)
1:20

FxPro Financial Services
(Retail Clients)
1:2

FxPro Financial Services
(Professional clients)
1:20
Максимална експозиция1,000,000 USD in Volume
Модул за изпълнениеMarket (irrelevant of platform or Account type)
Трейдинг часове24/5
Трейдинг време (британско време) 10:00 PM Sunday - 10:00 PM Friday

* Само, ако маржин нивото > 100%

1: Достъпна за клиенти на of FxPro Financial Services Limited и FxPro Global Markets Limited.

Trading CFDs on Cryptocurrencies is not available to retail clients of FxPro UK Ltd

Горните спредове са приложими при нормални форекс трейдинг условия. FxPro има правото да допълва горните спредове спрямо пазарните условия, както е в "Бизнес правилата за ползване".