BCHUSD - Bitcoin Cash / US Dollar

Суап къса позиция: 0 PointsСуап дълга позиция: 0 Points
Ниско: 0.00Плаващ МТ4 спредВисок: 0.00
Времена за сесия на световния обмен на акции
Sydney
8:39 (Local)
Opens in 1h 11m
Tokyo
7:39 (Local)
Opens in 1h 21m
London
23:39 (Local)
Opens in 8h 21m
New York
18:39 (Local)
Opens in 14h 51m
Минало представяне не е гаранция или предвиждане за бъдещо представяне.

Трейдинг условия

Платформа
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Изпълнение
Пазарно изпълнение
Пазарно изпълнение
cTraderПлаващи спредове
Минимум: 2.25 USDСредна стойност: 3.50 USD
cTrader лимит и стоп нива0
Суапове (дълги& кратки) годишно-20.00 %
Минимален размер на договор0.01 lot
MT4 / MT5 / CTrader 1 лот размерB1309A1298:B1311B1295B1298:B130B1298:B13071 BCH
1 ПИП стойност за 1 лот в USD0.01 USD
Минимални стъпки за увеличение на размер на договор0.01 lot
ЛивъриджFxPro GM Limited
1:20

FxPro UK Limited
(Professional clients only)
1:20

FxPro Financial Services
(Retail Clients)
1:2

FxPro Financial Services
(Professional clients)
1:20
Маржин изисквания за отваряне на заключена позиция*0
Максимална експозиция1,000,000 USD in Volume
Модул за изпълнениеMarket (irrelevant of platform or Account type)
Трейдинг часове24/5
Trading time: 24/7

* Само, ако маржин нивото > 100%

1: Достъпна за клиенти на of FxPro Financial Services Limited и FxPro Global Markets Limited.

Trading CFDs on Cryptocurrencies is not available to retail clients of FxPro UK Ltd

Горните спредове са приложими при нормални форекс трейдинг условия. FxPro има правото да допълва горните спредове спрямо пазарните условия, както е в "Бизнес правилата за ползване".