Моделиране на новата идентичност на FxPro....

Постоянно се развиваме за да отговорим на променящите се нужди на нашите клиенти, а такива е и нашата търговска марка

FxPro
Ние сме повече от бизнес, всичко е лично….

Влагаме много страст във всичко, което правим и нашата нова идентичност на търговската марка изразява точно това. Представихме нови елементи, които ясно очертават нашите корпоративни ценности, така че да можете да усетите визията и мисията на компанията.

Правим сложното лесно

Трейдингът може да бъде сложен, но FxPro го направи лесен. Нашият нов потребителски интерфейс е фокусиран върху обхващането по опростен начин на комплексен набор от трейдинг практики.

FxPro
Рамката на нашата търговска марка е съставена от солидни, но въпреки това високо динамични градивни елементи, които са свързани в едно за да образуват идентичността на търговската марка, като същевременно фокусът пада върху клиентската база.
FxPro

Изтънчена световна марка

Символите на нашата търговска марка може да заемат различни форми, да се прилагат без проблеми в различните платформи, но те със сигурност са гаранцията, че нашата марка бива винаги разпознавана, навсякъде, където се покаже. Нашата нова световна марка олицетворява нашите професионални ценности, като същеврменно подчертава смелата им персоналност.

FxPro

Въпроси по структурата

Основната цел на нашата нова идентичност на търговската марка е да Ви предостави оптимизиран, интуитивен интерфейс и подобрена система за навигация, която ще Ви позволи да откриете информацията, която Ви е необходима на момента.

FxPro

Вдъхваме живот на екрана

Не само искаме да говорим с Вас, искаме да взаимодействаме с Вас. Затова представихме и нови привлекателни характеристики, интегрирани механизми и вградени интерактивни инструменти.

Всеки един от тези елементи служи на някаква цел- те маркират това, което наричаме нашата Фирма в духа на колективизма
FxPro

Останете свързани

За не сме сигурни, че никога няма да пропуснете шанса си, работихме усилено за да направим това ново преживяване изцяло съвместимо с Вашия мобилен телефон.

FxPro

Искаме отново да се свържете с нас!

Вашата обратна връзка е действително много важна за нас. Ние ценим Вашите коментари и предложения, и ще ги използваме за преценка на нашата работа и за подобрения.

Нашата изтънчена идентичност на търговската марка олицетворява нашите основни ценности- нашата преданост към превъзходното качество, нашия ангажимент към прозрачността и нашата отдаденост към клиентите.

Последвайте FxPro и се присъединете към общността