XRPUSD - Ripple / US Dollar

Суап къса позиция: 0 PointsСуап дълга позиция: 0 Points
Ниско: 0.00Плаващ МТ4 спредВисок: 0.00
Времена за сесия на световния обмен на акции
Sydney
14:40 (Local)
Opens in 19h 10m
Tokyo
13:40 (Local)
Opens in 19h 20m
London
5:40 (Local)
Opens in 26h 20m
New York
0:40 (Local)
Opens in 32h 50m
Минало представяне не е гаранция или предвиждане за бъдещо представяне.

Трейдинг условия

Платформа
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Изпълнение
Пазарно изпълнение
Пазарно изпълнение
cTraderПлаващи спредове
Минимум: 0.0050 USDСредна стойност: 0.0075 USD
cTrader лимит и стоп нива0
Суапове (дълги& кратки) годишно-20.00 %
Минимален размер на договор0.01 lot
MT4 / MT5 / CTrader 1 лот размерB1309A1298:B1311B1295B1298:B130B1298:B13071000 XRP
1 ПИП стойност за 1 лот в USD0.10 USD
Минимални стъпки за увеличение на размер на договор0.01 lot
ЛивъриджFxPro GM Limited
1:20

FxPro UK Limited
(Professional clients only)
1:20

FxPro Financial Services
(Retail Clients)
1:2

FxPro Financial Services
(Professional clients)
1:20
Маржин изисквания за отваряне на заключена позиция*0
Максимална експозиция1,000,000 USD in Volume
Модул за изпълнениеMarket (irrelevant of platform or Account type)
Трейдинг часове24/5
Трейдинг време (британско време) 10:00 PM Sunday - 10:00 PM Friday

* Само, ако маржин нивото > 100%

1: Достъпна за клиенти на of FxPro Financial Services Limited и FxPro Global Markets Limited.

Trading CFDs on Cryptocurrencies is not available to retail clients of FxPro UK Ltd

Горните спредове са приложими при нормални форекс трейдинг условия. FxPro има правото да допълва горните спредове спрямо пазарните условия, както е в "Бизнес правилата за ползване".