info
Инвестирайте разумно Инвестирайте разумноИнвестирайте разумноДоговорите за различия (CFD) и спред залагането са комплексни инструменти и идват с висок риск от бърза загуба на пари заради ливъриджа. 76.14% акаунтите на инвеститорите на дребно с този доставчик. Би трябвало да се замислите, дали разбирате, как работят Договорите за различия (CFD) и дали можете да си позволите да загубите Вашите пари.Договорите за различия (CFD) и спред залагането са комплексни инструменти и идват с висок риск от бърза загуба на пари заради ливъриджа. 79.83% акаунтите на инвеститорите на дребно губят пари, когато търгуват с Договори за разлика (CFD) и спред залагане с този доставчик. Би трябвало да се замислите, дали разбирате, как работят Договорите за различия (CFD) и спред залагането и дали можете да поемете големия риск да загубите Вашите пари.
Инвестирайте възможно най-разумно: Трейдингът на Договорите за различие (CFD) носи със себе си определени рискове.

Форекс награди на обединеното Кралство: FxPro затвърждава все повече своите позиции

26 септември 2018, Лондон. 7-то издание на Форекс наградите на Обединеното Кралство се състоя на 26 септември, 2018 в Стийл Ярд, Лондон. Онлайн брокерът, FxPro, затвърдява все повече своите позиции във Форекс индустрията, тъй като компанията беше наградена с две престижни награди, “Форекс брокер с най- добри технически показатели” и “Най- доброто Форекс трейдинг преживяване”.

Форекс наградите на Обединеното Кралство отчитат най- добре представящите се брокерски компании на пазарното пространство в Обединеното Кралство. Читателите на списание Shares, Форекс трейдъри и частното трейдинг общество, както и широк спектър от експерти в индустрията гласуват за номинираните, за които те считат, че постоянно демонстрират своите най- добри способности по отношение на определен набор от специфични за индустрията параметри.

На събитието бяха наградени тези международни компании, които се отличиха със своите шампионски, най- модерни технологии, нискобюджетен трейдинг, всеобхващащи пазарни инструменти за пазарно проучване, напреднали образователни програми и клиентско обслужване на световно ниво.

Speakers
Charalambos Psimolophitis
aboutUs_teamCEO
Ilya Holeu
aboutUs_teamMarketing
Обратно към всички публикации