Новите назначения носят със себе си уникални световни възприятия

FxPro Financial Services Ltd (FxPro), водещ световен брокер за непрофесионалисти на Форекс и Договори за различия (CFD), съобщи днес за назначенията на Майкъл Деркс в качеството си на главен стратег и Симон Смит, в качеството си на главен икономист.

FxPro Financial Services Ltd (FxPro), водещ световен брокер за непрофесионалисти на Форекс и Договори за различия (CFD), съобщи днес поетите ангажименти от Майкъл Дрекс в качеството си на главен стратег и Симон Смит, в качеството си на главен икономист. Тези два ангажимента ще дадат на FxPro уникална световна перспектива и ще предложат на клиентите подобрена представа и анализ за световните пазари.

Майкъл Деркс се присъединява към FxPro с 27- годишния си опит като стратег и икономист в мултидисциплинарните инвестиции и пазари. Преди да се присъедини ъм нас е работил като главен инвестиционен стратег в Arch Group (бутикова компания за инвестиционен мениджмънт), и е бил световен ръководител на постоянната доходност и Форекс стратегии към австралийската Commonwealth Bank в Лондон. Майкъл е изпълнявал и ръководни функции в качеството си на пазарен стратег и икономист към Nomura International и Deutsche Bank, притежава и впечатляващ опит в управлението на фамилни и корпоративни средства, финанси на изключително богати лица и на инвеститори за непрофесионалисти.

Признат икономист и стратег на финансовите пазари, Симон Смит се присъединява към FxPro като главен икономист от Thomson Reuters, където е бил отговорен за изграждането на стратегия за възможностите на кръстосания пазарен анализ при разработката на нов продукт. Има над 17 години опит като икономист и стратег на световния финансов пазар, придобити от работата му като главен икономист и стратег в Weavering Capital Ltd, ръководител на постоянната доходност в 4Cast Ltd и MMS International, както и като ръководител на анализите към Европейският пазар на инструменти с фиксиран доход.

Панагиотис Ксидас, Генерален директор на FxPro, коментира,

“FxPro се радва изключително много да има двама толкова опитни пазарни специалисти, присъединили се към нашия екип по времето на вълнуващия растеж на нашия бизнес. Тези водещи назначения с висока степен на важност показват намерението на FxPro да развива своите възможности за изследване и инвестиране. Динамичната природа на Форекс пазарите, обвързана с 24/5 възможностите за трейдинг на FxPro платформата означава, че е от особена важност да засилим нашата разнообразна в световен план основа от трейдъри с най-добрата възможна информация за да се правят информирани инвеститорски решения.”
Speakers
Charalambos Psimolophitis
aboutUs_teamCEO
Ilya Holeu
aboutUs_teamMarketing
Обратно към всички публикации