info
Инвестирайте разумно
Инвестирайте разумноИнвестирайте разумноДоговорите за различия (CFD) и спред залагането са комплексни инструменти и идват с висок риск от бърза загуба на пари заради ливъриджа. 70.25% акаунтите на инвеститорите на дребно с този доставчик. Би трябвало да се замислите, дали разбирате, как работят Договорите за различия (CFD) и дали можете да си позволите да загубите Вашите пари.Договорите за различия (CFD) и спред залагането са комплексни инструменти и идват с висок риск от бърза загуба на пари заради ливъриджа. 75.56% акаунтите на инвеститорите на дребно губят пари, когато търгуват с Договори за разлика (CFD) и спред залагане с този доставчик. Би трябвало да се замислите, дали разбирате, как работят Договорите за различия (CFD) и спред залагането и дали можете да поемете големия риск да загубите Вашите пари.
Инвестирайте възможно най-разумно: Трейдингът на Договорите за различие (CFD) носи със себе си определени рискове.

Новите назначения носят със себе си уникални световни възприятия

FxPro Financial Services Ltd (FxPro), водещ световен брокер за непрофесионалисти на Форекс и Договори за различия (CFD), съобщи днес за назначенията на Майкъл Деркс в качеството си на главен стратег и Симон Смит, в качеството си на главен икономист.

FxPro Financial Services Ltd (FxPro), водещ световен брокер за непрофесионалисти на Форекс и Договори за различия (CFD), съобщи днес поетите ангажименти от Майкъл Дрекс в качеството си на главен стратег и Симон Смит, в качеството си на главен икономист. Тези два ангажимента ще дадат на FxPro уникална световна перспектива и ще предложат на клиентите подобрена представа и анализ за световните пазари.

Майкъл Деркс се присъединява към FxPro с 27- годишния си опит като стратег и икономист в мултидисциплинарните инвестиции и пазари. Преди да се присъедини ъм нас е работил като главен инвестиционен стратег в Arch Group (бутикова компания за инвестиционен мениджмънт), и е бил световен ръководител на постоянната доходност и Форекс стратегии към австралийската Commonwealth Bank в Лондон. Майкъл е изпълнявал и ръководни функции в качеството си на пазарен стратег и икономист към Nomura International и Deutsche Bank, притежава и впечатляващ опит в управлението на фамилни и корпоративни средства, финанси на изключително богати лица и на инвеститори за непрофесионалисти.

Признат икономист и стратег на финансовите пазари, Симон Смит се присъединява към FxPro като главен икономист от Thomson Reuters, където е бил отговорен за изграждането на стратегия за възможностите на кръстосания пазарен анализ при разработката на нов продукт. Има над 17 години опит като икономист и стратег на световния финансов пазар, придобити от работата му като главен икономист и стратег в Weavering Capital Ltd, ръководител на постоянната доходност в 4Cast Ltd и MMS International, както и като ръководител на анализите към Европейският пазар на инструменти с фиксиран доход.

Панагиотис Ксидас, Генерален директор на FxPro, коментира,

“FxPro се радва изключително много да има двама толкова опитни пазарни специалисти, присъединили се към нашия екип по времето на вълнуващия растеж на нашия бизнес. Тези водещи назначения с висока степен на важност показват намерението на FxPro да развива своите възможности за изследване и инвестиране. Динамичната природа на Форекс пазарите, обвързана с 24/5 възможностите за трейдинг на FxPro платформата означава, че е от особена важност да засилим нашата разнообразна в световен план основа от трейдъри с най-добрата възможна информация за да се правят информирани инвеститорски решения.”
Обратно към всички публикации

За FxPro

FxPro е печелещ награди онлайн брокер, който обслужва клиенти на дребно и институционални клиенти в над 170 страни. FxPro предоставя достъп до конкурентни цени и дълбока ликвидност без дилинг деск намеса (подлежи на Политиката на изпълнение на FxPro ) чрез своите разширени трейдинг платформи, превъзходни технологии за изпълнение и алгоритмични инструменти.

FxPro Group Limited е холдинг компания на FxPro Financial Services Ltd, FxPro UK Limited, FxPro Global Markets MENA Limited и FxPro Global Markets Limited.

FxPro Group Limited е холдинг компания на FxPro Financial Services Ltd, FxPro UK Limited, FxPro Global Markets MENA Limited и FxPro Global Markets Limited. FxPro UK Limited има разрешително и се регулира от Органа за финансов контрол (регистрационен номер 509956). FxPro Financial Services Ltd има разрешително и се регулира от Кипърската комисия за ценни книжа и обмен (номер на лиценз 078/07) и от Борда за финансови услуги (номер на разрешително 45052). FxPro Global Markets MENA Limited има разрешително и се управлява от Органа за финансов контрол на Дубай (референтен номер F003333). FxPro Global Markets Ltd има разрешително и се управлява от Комисията за ценни книжа на Бахамските острови (номер на лиценз SIA-F184).

Контакт с медиите

За запитвания свързани с публикации, молим да се обърнете към pr@fxpro.com

+44 (0) 207 129 7960