info
Инвестирайте разумно
Инвестирайте разумноИнвестирайте разумноДоговорите за различия (CFD) и спред залагането са комплексни инструменти и идват с висок риск от бърза загуба на пари заради ливъриджа. 70.25% акаунтите на инвеститорите на дребно с този доставчик. Би трябвало да се замислите, дали разбирате, как работят Договорите за различия (CFD) и дали можете да си позволите да загубите Вашите пари.Договорите за различия (CFD) и спред залагането са комплексни инструменти и идват с висок риск от бърза загуба на пари заради ливъриджа. 75.56% акаунтите на инвеститорите на дребно губят пари, когато търгуват с Договори за разлика (CFD) и спред залагане с този доставчик. Би трябвало да се замислите, дали разбирате, как работят Договорите за различия (CFD) и спред залагането и дали можете да поемете големия риск да загубите Вашите пари.
Инвестирайте възможно най-разумно: Трейдингът на Договорите за различие (CFD) носи със себе си определени рискове.

FxPro печели за "Форекс доставчик на годината" и "Най-добър MT5 брокер" на Форекс наградите на Обединеното Кралство

22 септември 2015, Лондон. FxPro беше признат още един път от обществото за финансови услуги за отличнито качество на неговите трейдинг условия. Базираният в Обединеното Кралство доставчик на финансови услуги спечели “Най-добър MT5 брокер” на престижните Форекс награди на Обединеното Кралство.

Както е обичайно, церемонията беше запомняща се, тази година гостите бяха поканени на задушевно събитие във впечатляващата 600- годишна средновековна крипта в лондонския квартал Холбърн.

Най-значимата част на вечерта беше връчването на наградата във високо ценената категория на събитието- “Форекс доставчик на годината 2015”, в която FxPro се наложи над силната конкуренция на съперническите брокери за да се добере до тазгодишната победа. С това отличие, наградите на FxPro стават 32, впечатляващ брой, включително 12 награди за най- добър брокер.

Генералният изпълнителният директор на FxPro, Хараламбос Псимолофитис, коментира:

“Изключително удовлетворени сме да получим такова признание на една от най-признатите церемонии за награждаване. Това е признание за усилената работа и ентусиазъм на нашите хора, които постоянно се стремят да предоставят на нашите клиенти най-високите стандарти за услуга. А толкова скорошното признание на предлаганата от нас MT5 е действително голям комплимент. Към всичко това, спечелването на наградата "Форекс доставчик на годината" е голямо постижение, което ни насърчава да продължим да предоставяме най- изтънченото онлайн трейдинг преживяване в индустрията.”

Майкъл Бодел, изпълнителен директор на AJ Bell Media Ltd, коментира:

“След всичко, което се случи на финансовите пазари през последните дванадесет месеца, FxPro показа как неговите интереси биват обединени с тези на неговите клиенти. Според нашите читатели и онлайн абонати, той продължава да предлага най- добрите услуги и трейдинг платформи в непрофесионалната Форекс индустрия.”
Обратно към всички публикации

За FxPro

FxPro е печелещ награди онлайн брокер, който обслужва клиенти на дребно и институционални клиенти в над 170 страни. FxPro предоставя достъп до конкурентни цени и дълбока ликвидност без дилинг деск намеса (подлежи на Политиката на изпълнение на FxPro ) чрез своите разширени трейдинг платформи, превъзходни технологии за изпълнение и алгоритмични инструменти.

FxPro Group Limited е холдинг компания на FxPro Financial Services Ltd, FxPro UK Limited, FxPro Global Markets MENA Limited и FxPro Global Markets Limited.

FxPro Group Limited е холдинг компания на FxPro Financial Services Ltd, FxPro UK Limited, FxPro Global Markets MENA Limited и FxPro Global Markets Limited. FxPro UK Limited има разрешително и се регулира от Органа за финансов контрол (регистрационен номер 509956). FxPro Financial Services Ltd има разрешително и се регулира от Кипърската комисия за ценни книжа и обмен (номер на лиценз 078/07) и от Борда за финансови услуги (номер на разрешително 45052). FxPro Global Markets MENA Limited има разрешително и се управлява от Органа за финансов контрол на Дубай (референтен номер F003333). FxPro Global Markets Ltd има разрешително и се управлява от Комисията за ценни книжа на Бахамските острови (номер на лиценз SIA-F184).

Контакт с медиите

За запитвания свързани с публикации, молим да се обърнете към pr@fxpro.com

+44 (0) 207 129 7960