FxPro печели за "Форекс доставчик на годината" и "Най-добър MT5 брокер" на Форекс наградите на Обединеното Кралство

22 септември 2015, Лондон. FxPro беше признат още един път от обществото за финансови услуги за отличнито качество на неговите трейдинг условия. Базираният в Обединеното Кралство доставчик на финансови услуги спечели “Най-добър MT5 брокер” на престижните Форекс награди на Обединеното Кралство.

Както е обичайно, церемонията беше запомняща се, тази година гостите бяха поканени на задушевно събитие във впечатляващата 600- годишна средновековна крипта в лондонския квартал Холбърн.

Най-значимата част на вечерта беше връчването на наградата във високо ценената категория на събитието- “Форекс доставчик на годината 2015”, в която FxPro се наложи над силната конкуренция на съперническите брокери за да се добере до тазгодишната победа. С това отличие, наградите на FxPro стават 32, впечатляващ брой, включително 12 награди за най- добър брокер.

Генералният изпълнителният директор на FxPro, Хараламбос Псимолофитис, коментира:

“Изключително удовлетворени сме да получим такова признание на една от най-признатите церемонии за награждаване. Това е признание за усилената работа и ентусиазъм на нашите хора, които постоянно се стремят да предоставят на нашите клиенти най-високите стандарти за услуга. А толкова скорошното признание на предлаганата от нас MT5 е действително голям комплимент. Към всичко това, спечелването на наградата "Форекс доставчик на годината" е голямо постижение, което ни насърчава да продължим да предоставяме най- изтънченото онлайн трейдинг преживяване в индустрията.”

Майкъл Бодел, изпълнителен директор на AJ Bell Media Ltd, коментира:

“След всичко, което се случи на финансовите пазари през последните дванадесет месеца, FxPro показа как неговите интереси биват обединени с тези на неговите клиенти. Според нашите читатели и онлайн абонати, той продължава да предлага най- добрите услуги и трейдинг платформи в непрофесионалната Форекс индустрия.”
Speakers
Charalambos Psimolophitis
aboutUs_teamCEO
Ilya Holeu
aboutUs_teamMarketing
Обратно към всички публикации