info
Инвестирайте разумно FxPro is not regulated by the Brazilian Securities Commission and is not involved in any action that may be considered as solicitation of financial services; This translated page is not intended for Brazilian residents.Инвестирайте разумноИнвестирайте разумноДоговорите за различия (CFD) и спред залагането са комплексни инструменти и идват с висок риск от бърза загуба на пари заради ливъриджа. 75.54% акаунтите на инвеститорите на дребно с този доставчик. Би трябвало да се замислите, дали разбирате, как работят Договорите за различия (CFD) и дали можете да си позволите да загубите Вашите пари.Договорите за различия (CFD) и спред залагането са комплексни инструменти и идват с висок риск от бърза загуба на пари заради ливъриджа. 79.78% акаунтите на инвеститорите на дребно губят пари, когато търгуват с Договори за разлика (CFD) и спред залагане с този доставчик. Би трябвало да се замислите, дали разбирате, как работят Договорите за различия (CFD) и спред залагането и дали можете да поемете големия риск да загубите Вашите пари.
FxPro is not regulated by the Brazilian Securities Commission and is not involved in any action that may be considered as solicitation of financial services; This translated page is not intended for Brazilian residents.Инвестирайте възможно най-разумно: Трейдингът на Договорите за различие (CFD) носи със себе си определени рискове.

FxPro печели "Най-добрия Форекс брокер през 2013" на наградите на списание Shares Magazine.

19 ноември 2013, Лондон. FxPro Group Ltd (FxPro), Форекс брокер със 100% -тов модел на агенция, беше посочен за Най-добър Форекс брокер за 2013 на наградите на Shares Magazine в Лондон.

“Ние сме изключително удовлетворени да спечелим наградата за ‘Най-добър брокер 2013’ в конкуренцията на останалите сериозни кандидати и искаме да благодарим на нашите клиенти за тяхната подкрепа. 2013-та беше вълнуваща година за FoxPro, през която ние изградихме нашия, изцяло обърнат към клиентите модел на агенция при изпълнението на поръчките, за да предоставим на нашите клиенти продукти и услуги, които са моделирани да подобрят тяхното трейдинг преживяване, умения и резултати.” Хараламбос Псимолофитис, генерален изпълнителен директор на FxPro.

През 2013, FxPro направи огромни крачки в посока на осъществяването на своята цел да се превърне в най-предпочитания Форекс брокер за непрофесионалните инвеститори и трейдъри чрез представянето на множество високо иновативни трейдинг инструменти и услуги, които включват:

  • FxPro Vault. Пръв по своята същност и безценен инструмент за управление на риск и пари.
  • FxPro Библиотека. Натоварено пазарно пространство, в което трейдърите може да теглят безплатни или платени бек-тествани автоматични стратегии и FxPro Quant шаблони.
  • FxPro VPS (Виртуален частен сървър). Позволява на алгоритмичните трейдъри да намалят латентността и да обезпечат гладката работа на техните стратегии 24/7.
  • FxPro Quant. Лесен за употреба инструмент с плъзгане и пускане за конструиране на стратегия, който позволява на трейдърите да разработва техни собствени автоматични стратегии за известната MT4 трейдинг платформа.
  • FxPro SuperTrader. Революционна инвеститорска платформа, в която трейдърите могат да инвестират в стриктно изпробвани, с оценен риск стратегии от лидери в трейдинга.
“FxPro получи признание за своята упорита работа през 2013 и е невероятно да видим, как заслужено печели награда за най-добър Форекс брокер на списание Shares Magazinе. Богатството му от иновативни трейдинг инструменти е предназначено за широката аудитория от трейдъри и също така за инвеститори, по- точно за тези хора, които търсят начин да търгуват на Форекс пазарите.” Майкъл Бойдел, директор на MSM Media Ltd.
Speakers
Charalambos Psimolophitis
Генерален директор, FxPro Group
Ilya Holeu
Директор маркетинг отдел, FxPro Group
Обратно към всички публикации