FxPro печели "Най-добрия Форекс брокер през 2013" на наградите на списание Shares Magazine.

19 ноември 2013, Лондон. FxPro Group Ltd (FxPro), Форекс брокер със 100% -тов модел на агенция, беше посочен за Най-добър Форекс брокер за 2013 на наградите на Shares Magazine в Лондон.

“Ние сме изключително удовлетворени да спечелим наградата за ‘Най-добър брокер 2013’ в конкуренцията на останалите сериозни кандидати и искаме да благодарим на нашите клиенти за тяхната подкрепа. 2013-та беше вълнуваща година за FoxPro, през която ние изградихме нашия, изцяло обърнат към клиентите модел на агенция при изпълнението на поръчките, за да предоставим на нашите клиенти продукти и услуги, които са моделирани да подобрят тяхното трейдинг преживяване, умения и резултати.” Хараламбос Псимолофитис, генерален изпълнителен директор на FxPro.

През 2013, FxPro направи огромни крачки в посока на осъществяването на своята цел да се превърне в най-предпочитания Форекс брокер за непрофесионалните инвеститори и трейдъри чрез представянето на множество високо иновативни трейдинг инструменти и услуги, които включват:

  • FxPro Vault. Пръв по своята същност и безценен инструмент за управление на риск и пари.
  • FxPro Библиотека. Натоварено пазарно пространство, в което трейдърите може да теглят безплатни или платени бек-тествани автоматични стратегии и FxPro Quant шаблони.
  • FxPro VPS (Виртуален частен сървър). Позволява на алгоритмичните трейдъри да намалят латентността и да обезпечат гладката работа на техните стратегии 24/7.
  • FxPro Quant. Лесен за употреба инструмент с плъзгане и пускане за конструиране на стратегия, който позволява на трейдърите да разработва техни собствени автоматични стратегии за известната MT4 трейдинг платформа.
  • FxPro SuperTrader. Революционна инвеститорска платформа, в която трейдърите могат да инвестират в стриктно изпробвани, с оценен риск стратегии от лидери в трейдинга.
“FxPro получи признание за своята упорита работа през 2013 и е невероятно да видим, как заслужено печели награда за най-добър Форекс брокер на списание Shares Magazinе. Богатството му от иновативни трейдинг инструменти е предназначено за широката аудитория от трейдъри и също така за инвеститори, по- точно за тези хора, които търсят начин да търгуват на Форекс пазарите.” Майкъл Бойдел, директор на MSM Media Ltd.
Speakers
Charalambos Psimolophitis
aboutUs_teamCEO
Ilya Holeu
aboutUs_teamMarketing
Обратно към всички публикации