FxPro спечели награда за най-добър Форекс продукт на годината

16 септември 2013, Лондон. FxPro Group Ltd (FxPro), 100% - вият модел за Форекс агенция , беше номиниран за наградата "Най- добър Форекс продукт на годината" на Форекс наградите на Обединеното Кралство през 2013. Наградата е признание за един от най-добрите инструменти, представяни от компанията – FxPro Quant – лесен за употреба инструмент за конструиране на стратегия, който беше пуснат по-рано тази година.

“Фактът, че инструментът FxPro Quant за изграждане на стратегия беше признат за най-добрия Форекс продукт през 2013 на Форекс наградите на Обединеното Кралство, е доказателство за усърдната работа на нашия екип. Откакто обединихме нашите интереси с тези на клиентите, преминавайки към модел на агенция, работим усилено за предоставянето на най- добрите трейдинг инструменти, достъпни на пазара. Както винаги, нашата цел е да помогнем на нашите клиенти да търгуват по по-печеливш начин.” Хараламбос Псимолофитис,генерален изпълнителен директор на FxPro.

FxPro Quant е конструктор с визуална стратегия с плъзгане и пускане, който превръща разработването на трейдинг алгоритъм в бърз и опростен процес. Собственото фирмено проучване на FxPro* показва, че клиентите, които търгуват с алгоритъм, се наслаждават средно на пет пъти по- добри резултати и по стабилна възвращаемост, в сравнение с тези, които търгуват ръчно. Инструментът на FxPro- Quant е моделиран да помогне на трейдърите за бъдат по-печеливши, като ги улесни при моделирането на автоматичен алгоритъм.

“Форекс наградите на Обединеното Кралство се раздават за втора поредна година и служат за признание за най- добрите по своята същност продукти и услуги в рамките на Форекс индустрията на Обединеното Кралство. Както са гласували Форекс трейдърите и частната инвеститорска общност, FxPro заслужено спечели наградата за най-добрия Форекс продукт на годината за своя конструктор на Quant стратегия, впечатляващ и многофункционален трейдинг инструмент за всеки един, който търси начин да моделира свой собствен алгоритъм” Майкъл Бойдел, директор на MSM Media Ltd.

*Източник: фирменото проучване на FxPro се базира на актуални исторически данни 2010-2013

Speakers
Charalambos Psimolophitis
aboutUs_teamCEO
Ilya Holeu
aboutUs_teamMarketing
Обратно към всички публикации