info
Инвестирайте разумно FxPro is not regulated by the Brazilian Securities Commission and is not involved in any action that may be considered as solicitation of financial services; This translated page is not intended for Brazilian residents.Инвестирайте разумноИнвестирайте разумноДоговорите за различия (CFD) и спред залагането са комплексни инструменти и идват с висок риск от бърза загуба на пари заради ливъриджа. 75.54% акаунтите на инвеститорите на дребно с този доставчик. Би трябвало да се замислите, дали разбирате, как работят Договорите за различия (CFD) и дали можете да си позволите да загубите Вашите пари.Договорите за различия (CFD) и спред залагането са комплексни инструменти и идват с висок риск от бърза загуба на пари заради ливъриджа. 79.78% акаунтите на инвеститорите на дребно губят пари, когато търгуват с Договори за разлика (CFD) и спред залагане с този доставчик. Би трябвало да се замислите, дали разбирате, как работят Договорите за различия (CFD) и спред залагането и дали можете да поемете големия риск да загубите Вашите пари.
FxPro is not regulated by the Brazilian Securities Commission and is not involved in any action that may be considered as solicitation of financial services; This translated page is not intended for Brazilian residents.Инвестирайте възможно най-разумно: Трейдингът на Договорите за различие (CFD) носи със себе си определени рискове.

FxPro спечели награда за най-добър Форекс продукт на годината

16 септември 2013, Лондон. FxPro Group Ltd (FxPro), 100% - вият модел за Форекс агенция , беше номиниран за наградата "Най- добър Форекс продукт на годината" на Форекс наградите на Обединеното Кралство през 2013. Наградата е признание за един от най-добрите инструменти, представяни от компанията – FxPro Quant – лесен за употреба инструмент за конструиране на стратегия, който беше пуснат по-рано тази година.

“Фактът, че инструментът FxPro Quant за изграждане на стратегия беше признат за най-добрия Форекс продукт през 2013 на Форекс наградите на Обединеното Кралство, е доказателство за усърдната работа на нашия екип. Откакто обединихме нашите интереси с тези на клиентите, преминавайки към модел на агенция, работим усилено за предоставянето на най- добрите трейдинг инструменти, достъпни на пазара. Както винаги, нашата цел е да помогнем на нашите клиенти да търгуват по по-печеливш начин.” Хараламбос Псимолофитис,генерален изпълнителен директор на FxPro.

FxPro Quant е конструктор с визуална стратегия с плъзгане и пускане, който превръща разработването на трейдинг алгоритъм в бърз и опростен процес. Собственото фирмено проучване на FxPro* показва, че клиентите, които търгуват с алгоритъм, се наслаждават средно на пет пъти по- добри резултати и по стабилна възвращаемост, в сравнение с тези, които търгуват ръчно. Инструментът на FxPro- Quant е моделиран да помогне на трейдърите за бъдат по-печеливши, като ги улесни при моделирането на автоматичен алгоритъм.

“Форекс наградите на Обединеното Кралство се раздават за втора поредна година и служат за признание за най- добрите по своята същност продукти и услуги в рамките на Форекс индустрията на Обединеното Кралство. Както са гласували Форекс трейдърите и частната инвеститорска общност, FxPro заслужено спечели наградата за най-добрия Форекс продукт на годината за своя конструктор на Quant стратегия, впечатляващ и многофункционален трейдинг инструмент за всеки един, който търси начин да моделира свой собствен алгоритъм” Майкъл Бойдел, директор на MSM Media Ltd.

*Източник: фирменото проучване на FxPro се базира на актуални исторически данни 2010-2013

Speakers
Charalambos Psimolophitis
Генерален директор, FxPro Group
Ilya Holeu
Директор маркетинг отдел, FxPro Group
Обратно към всички публикации