info
Инвестирайте разумно
Инвестирайте разумноИнвестирайте разумноДоговорите за различия (CFD) и спред залагането са комплексни инструменти и идват с висок риск от бърза загуба на пари заради ливъриджа. 70.25% акаунтите на инвеститорите на дребно с този доставчик. Би трябвало да се замислите, дали разбирате, как работят Договорите за различия (CFD) и дали можете да си позволите да загубите Вашите пари.Договорите за различия (CFD) и спред залагането са комплексни инструменти и идват с висок риск от бърза загуба на пари заради ливъриджа. 75.76% акаунтите на инвеститорите на дребно губят пари, когато търгуват с Договори за разлика (CFD) и спред залагане с този доставчик. Би трябвало да се замислите, дали разбирате, как работят Договорите за различия (CFD) и спред залагането и дали можете да поемете големия риск да загубите Вашите пари.
Инвестирайте възможно най-разумно: Трейдингът на Договорите за различие (CFD) носи със себе си определени рискове.

FxPro спечели награда за най-добър Форекс продукт на годината

16 септември 2013, Лондон. FxPro Group Ltd (FxPro), 100% - вият модел за Форекс агенция , беше номиниран за наградата "Най- добър Форекс продукт на годината" на Форекс наградите на Обединеното Кралство през 2013. Наградата е признание за един от най-добрите инструменти, представяни от компанията – FxPro Quant – лесен за употреба инструмент за конструиране на стратегия, който беше пуснат по-рано тази година.

“Фактът, че инструментът FxPro Quant за изграждане на стратегия беше признат за най-добрия Форекс продукт през 2013 на Форекс наградите на Обединеното Кралство, е доказателство за усърдната работа на нашия екип. Откакто обединихме нашите интереси с тези на клиентите, преминавайки към модел на агенция, работим усилено за предоставянето на най- добрите трейдинг инструменти, достъпни на пазара. Както винаги, нашата цел е да помогнем на нашите клиенти да търгуват по по-печеливш начин.” Хараламбос Псимолофитис,генерален изпълнителен директор на FxPro.

FxPro Quant е конструктор с визуална стратегия с плъзгане и пускане, който превръща разработването на трейдинг алгоритъм в бърз и опростен процес. Собственото фирмено проучване на FxPro* показва, че клиентите, които търгуват с алгоритъм, се наслаждават средно на пет пъти по- добри резултати и по стабилна възвращаемост, в сравнение с тези, които търгуват ръчно. Инструментът на FxPro- Quant е моделиран да помогне на трейдърите за бъдат по-печеливши, като ги улесни при моделирането на автоматичен алгоритъм.

“Форекс наградите на Обединеното Кралство се раздават за втора поредна година и служат за признание за най- добрите по своята същност продукти и услуги в рамките на Форекс индустрията на Обединеното Кралство. Както са гласували Форекс трейдърите и частната инвеститорска общност, FxPro заслужено спечели наградата за най-добрия Форекс продукт на годината за своя конструктор на Quant стратегия, впечатляващ и многофункционален трейдинг инструмент за всеки един, който търси начин да моделира свой собствен алгоритъм” Майкъл Бойдел, директор на MSM Media Ltd.

*Източник: фирменото проучване на FxPro се базира на актуални исторически данни 2010-2013

Обратно към всички публикации

За FxPro

FxPro е печелещ награди онлайн брокер, който обслужва клиенти на дребно и институционални клиенти в над 170 страни. FxPro предоставя достъп до конкурентни цени и дълбока ликвидност без дилинг деск намеса (подлежи на Политиката на изпълнение на FxPro ) чрез своите разширени трейдинг платформи, превъзходни технологии за изпълнение и алгоритмични инструменти.

FxPro Group Limited е холдинг компания на FxPro Financial Services Ltd, FxPro UK Limited, FxPro Global Markets MENA Limited и FxPro Global Markets Limited.

FxPro Group Limited е холдинг компания на FxPro Financial Services Ltd, FxPro UK Limited, FxPro Global Markets MENA Limited и FxPro Global Markets Limited. FxPro UK Limited има разрешително и се регулира от Органа за финансов контрол (регистрационен номер 509956). FxPro Financial Services Ltd има разрешително и се регулира от Кипърската комисия за ценни книжа и обмен (номер на лиценз 078/07) и от Борда за финансови услуги (номер на разрешително 45052). FxPro Global Markets MENA Limited има разрешително и се управлява от Органа за финансов контрол на Дубай (референтен номер F003333). FxPro Global Markets Ltd има разрешително и се управлява от Комисията за ценни книжа на Бахамските острови (номер на лиценз SIA-F184).

Контакт с медиите

За запитвания свързани с публикации, молим да се обърнете към pr@fxpro.com

+44 (0) 207 129 7960