FxPro и Bloomberg TV се превръщат в един екип

FxPro Financial Services Ltd (FxPro), водещ световен брокер за непрофесионалисти на Форекс и Договори за различия (CFD), съобщи днес, че пуска серии с безплатни, образователни, майсторски класове с телевизия Bloomberg...

За пръв път, мрежата на телевизия Bloomberg в Европа, Средния Изток, Азиатския Пасифик и Латинска Америка ще предава сериите на Форекс майсторските класове в своите телевизионни емисии за да се образоват инвеститорите на световния Форекс пазар. 12-те видео серии ще предложат на непрофесионалните инвеститори съвети, независима информация, синтезирана от Bloomberg, данни и съвети за трейдинг стратегии за да се помогне на трейдърите да се възползват от преимуществата на Форекс в рамките на тяхното инвестиционно фолио.

Серии с Форекс майсторски класове по телевизията

В рамките на една година, 12-те видео клипа ще се въртят четири пъти на ден, като ще засягат различни теми: покритие на рисковия апетит, Форекс нестабилност, психология на трейдинга и стоп загуба. Зрителите ще имат възможността да слушат мненията на Форекс специалистите на Bloomberg, репортери и уважавани корпоративни финансови специалисти, които ще дават своите възгледи за най-актуалните разработки и тенденции на световните парични пазари и ще предлагат на инвеститорите разбиране за това, как мислят и действат професионалните Форекс трейдъри.

Панагиотис Ксидас, генерален изпълнителен директор на FxPro коментира:

“FxPro винаги представя предоставяните на неговите клиенти услуги в истинската им същина при формулирането на своите оферти и продължаваме да се борим да подобрим тези инициативи. С последните серии за майсторските класове, сами по себе си първи в индустрията и заедно с телевизия Bloomberg, имаме за цел да помогнем на нашите трейдъри да се информират и образоват относно динамиката на Форекс пазара и как да се превърнат по успешен начин във Форекс трейдъри, въоръжавайки ги с възможно най-добрата информация за извършват информирани инвеститорски решения.”
“Ние сме горди, че FxPro ще спонсорира нашето образователно съдържание на телевизия Bloomberg. В качеството си на водещ бизнес канал на EMEA, ние изградихме нашата репутация, предоставяйки на нашите последователи достоверни информация и мнения и сме горди да надградим това, като предлагаме на нашите наблюдатели задълбочено образователно съдържание,” сподели Тревор Фелоус, ръководител на рекламните продажби за мултимедия Bloomberg.

Сериите с майсторските класове са достъпни за гледане на: