info
Инвестирайте разумно FxPro is not regulated by the Brazilian Securities Commission and is not involved in any action that may be considered as solicitation of financial services; This translated page is not intended for Brazilian residents.Инвестирайте разумноИнвестирайте разумноДоговорите за различия (CFD) и спред залагането са комплексни инструменти и идват с висок риск от бърза загуба на пари заради ливъриджа. 75.54% акаунтите на инвеститорите на дребно с този доставчик. Би трябвало да се замислите, дали разбирате, как работят Договорите за различия (CFD) и дали можете да си позволите да загубите Вашите пари.Договорите за различия (CFD) и спред залагането са комплексни инструменти и идват с висок риск от бърза загуба на пари заради ливъриджа. 79.78% акаунтите на инвеститорите на дребно губят пари, когато търгуват с Договори за разлика (CFD) и спред залагане с този доставчик. Би трябвало да се замислите, дали разбирате, как работят Договорите за различия (CFD) и спред залагането и дали можете да поемете големия риск да загубите Вашите пари.
FxPro is not regulated by the Brazilian Securities Commission and is not involved in any action that may be considered as solicitation of financial services; This translated page is not intended for Brazilian residents.Инвестирайте възможно най-разумно: Трейдингът на Договорите за различие (CFD) носи със себе си определени рискове.

FxPro и Bloomberg TV се превръщат в един екип

FxPro Financial Services Ltd (FxPro), водещ световен брокер за непрофесионалисти на Форекс и Договори за различия (CFD), съобщи днес, че пуска серии с безплатни, образователни, майсторски класове с телевизия Bloomberg...

За пръв път, мрежата на телевизия Bloomberg в Европа, Средния Изток, Азиатския Пасифик и Латинска Америка ще предава сериите на Форекс майсторските класове в своите телевизионни емисии за да се образоват инвеститорите на световния Форекс пазар. 12-те видео серии ще предложат на непрофесионалните инвеститори съвети, независима информация, синтезирана от Bloomberg, данни и съвети за трейдинг стратегии за да се помогне на трейдърите да се възползват от преимуществата на Форекс в рамките на тяхното инвестиционно фолио.

Серии с Форекс майсторски класове по телевизията

В рамките на една година, 12-те видео клипа ще се въртят четири пъти на ден, като ще засягат различни теми: покритие на рисковия апетит, Форекс нестабилност, психология на трейдинга и стоп загуба. Зрителите ще имат възможността да слушат мненията на Форекс специалистите на Bloomberg, репортери и уважавани корпоративни финансови специалисти, които ще дават своите възгледи за най-актуалните разработки и тенденции на световните парични пазари и ще предлагат на инвеститорите разбиране за това, как мислят и действат професионалните Форекс трейдъри.

Панагиотис Ксидас, генерален изпълнителен директор на FxPro коментира:

“FxPro винаги представя предоставяните на неговите клиенти услуги в истинската им същина при формулирането на своите оферти и продължаваме да се борим да подобрим тези инициативи. С последните серии за майсторските класове, сами по себе си първи в индустрията и заедно с телевизия Bloomberg, имаме за цел да помогнем на нашите трейдъри да се информират и образоват относно динамиката на Форекс пазара и как да се превърнат по успешен начин във Форекс трейдъри, въоръжавайки ги с възможно най-добрата информация за извършват информирани инвеститорски решения.”
“Ние сме горди, че FxPro ще спонсорира нашето образователно съдържание на телевизия Bloomberg. В качеството си на водещ бизнес канал на EMEA, ние изградихме нашата репутация, предоставяйки на нашите последователи достоверни информация и мнения и сме горди да надградим това, като предлагаме на нашите наблюдатели задълбочено образователно съдържание,” сподели Тревор Фелоус, ръководител на рекламните продажби за мултимедия Bloomberg.

Сериите с майсторските класове са достъпни за гледане на:
http://www.youtube.com/view_play_list?p=C22CB775881FB7B3

Speakers
Charalambos Psimolophitis
Генерален директор, FxPro Group
Ilya Holeu
Директор маркетинг отдел, FxPro Group
Обратно към всички публикации