info
Инвестирайте разумно
Инвестирайте разумноИнвестирайте разумноДоговорите за различия (CFD) и спред залагането са комплексни инструменти и идват с висок риск от бърза загуба на пари заради ливъриджа. 77% акаунтите на инвеститорите на дребно с този доставчик. Би трябвало да се замислите, дали разбирате, как работят Договорите за различия (CFD) и дали можете да си позволите да загубите Вашите пари.
Инвестирайте възможно най-разумно: Трейдингът на Договорите за различие (CFD) носи със себе си определени рискове.

FxPro и Bloomberg TV се превръщат в един екип

FxPro Financial Services Ltd (FxPro), водещ световен брокер за непрофесионалисти на Форекс и Договори за различия (CFD), съобщи днес, че пуска серии с безплатни, образователни, майсторски класове с телевизия Bloomberg...

За пръв път, мрежата на телевизия Bloomberg в Европа, Средния Изток, Азиатския Пасифик и Латинска Америка ще предава сериите на Форекс майсторските класове в своите телевизионни емисии за да се образоват инвеститорите на световния Форекс пазар. 12-те видео серии ще предложат на непрофесионалните инвеститори съвети, независима информация, синтезирана от Bloomberg, данни и съвети за трейдинг стратегии за да се помогне на трейдърите да се възползват от преимуществата на Форекс в рамките на тяхното инвестиционно фолио.

Серии с Форекс майсторски класове по телевизията

В рамките на една година, 12-те видео клипа ще се въртят четири пъти на ден, като ще засягат различни теми: покритие на рисковия апетит, Форекс нестабилност, психология на трейдинга и стоп загуба. Зрителите ще имат възможността да слушат мненията на Форекс специалистите на Bloomberg, репортери и уважавани корпоративни финансови специалисти, които ще дават своите възгледи за най-актуалните разработки и тенденции на световните парични пазари и ще предлагат на инвеститорите разбиране за това, как мислят и действат професионалните Форекс трейдъри.

Панагиотис Ксидас, генерален изпълнителен директор на FxPro коментира:

“FxPro винаги представя предоставяните на неговите клиенти услуги в истинската им същина при формулирането на своите оферти и продължаваме да се борим да подобрим тези инициативи. С последните серии за майсторските класове, сами по себе си първи в индустрията и заедно с телевизия Bloomberg, имаме за цел да помогнем на нашите трейдъри да се информират и образоват относно динамиката на Форекс пазара и как да се превърнат по успешен начин във Форекс трейдъри, въоръжавайки ги с възможно най-добрата информация за извършват информирани инвеститорски решения.”
“Ние сме горди, че FxPro ще спонсорира нашето образователно съдържание на телевизия Bloomberg. В качеството си на водещ бизнес канал на EMEA, ние изградихме нашата репутация, предоставяйки на нашите последователи достоверни информация и мнения и сме горди да надградим това, като предлагаме на нашите наблюдатели задълбочено образователно съдържание,” сподели Тревор Фелоус, ръководител на рекламните продажби за мултимедия Bloomberg.

Сериите с майсторските класове са достъпни за гледане на:
http://www.youtube.com/view_play_list?p=C22CB775881FB7B3

Обратно към всички публикации
За FxPro

FxPro е печелещ награди онлайн брокер, който обслужва клиенти на дребно и институционални клиенти в над 170 страни. FxPro предоставя достъп до конкурентни цени и дълбока ликвидност без дилинг деск намеса (подлежи на Политиката на изпълнение на FxPro ) чрез своите разширени трейдинг платформи, превъзходни технологии за изпълнение и алгоритмични инструменти.

FxPro Group Limited е холдинг компания на FxPro Financial Services Ltd, FxPro UK Limited, FxPro Global Markets MENA Limited и FxPro Global Markets Limited.

FxPro Group Limited е холдинг компания на FxPro Financial Services Ltd, FxPro UK Limited, FxPro Global Markets MENA Limited и FxPro Global Markets Limited. FxPro UK Limited има разрешително и се регулира от Органа за финансов контрол (регистрационен номер 509956). FxPro Financial Services Ltd има разрешително и се регулира от Кипърската комисия за ценни книжа и обмен (номер на лиценз 078/07) и от Борда за финансови услуги (номер на разрешително 45052). FxPro Global Markets MENA Limited има разрешително и се управлява от Органа за финансов контрол на Дубай (референтен номер F003333). FxPro Global Markets Ltd има разрешително и се управлява от Комисията за ценни книжа на Бахамските острови (номер на лиценз SIA-F184).

Контакт с медиите

За запитвания свързани с публикации, молим да се обърнете към pr@fxpro.com

+44 (0) 207 129 7960