info
Инвестирайте разумно
Инвестирайте разумноИнвестирайте разумноДоговорите за различия (CFD) и спред залагането са комплексни инструменти и идват с висок риск от бърза загуба на пари заради ливъриджа. 70.25% акаунтите на инвеститорите на дребно с този доставчик. Би трябвало да се замислите, дали разбирате, как работят Договорите за различия (CFD) и дали можете да си позволите да загубите Вашите пари.Договорите за различия (CFD) и спред залагането са комплексни инструменти и идват с висок риск от бърза загуба на пари заради ливъриджа. 75.76% акаунтите на инвеститорите на дребно губят пари, когато търгуват с Договори за разлика (CFD) и спред залагане с този доставчик. Би трябвало да се замислите, дали разбирате, как работят Договорите за различия (CFD) и спред залагането и дали можете да поемете големия риск да загубите Вашите пари.
Инвестирайте възможно най-разумно: Трейдингът на Договорите за различие (CFD) носи със себе си определени рискове.

FxPro ръководи инициатива за прозрачност

09 юли 2015, Лондон. Награждаваният Форекс брокер FxPro поддържа своя ангажимент за прозрачност и има удоволствието да съобщи своето изпълнение и слипидж статистики за Q2 2015. Публикациите на следните трейдинг параметри съставляват част от продължаващите усилия на FxPro да известява предварително своите дейности и стандарти на услугите, в опитите си да окуражи честните трейдинг практики чрез Форекс индустрията.

Слипидж статистики на FxPro за месеците април, май и юни 2015:

  • Положителен = 44.9%
  • На котировка = 34.4%
  • Отрицателен = 20.7%

FxPro действа като брокер с хибриден модел на агенция, позволявайки на клиентите да получат достъп до ликвидност на най-високо ниво и да се възползват от преимуществата на политиката за интервенция без дилинг деск, както и гаранцията за защита от отрицателен баланс. Доверен брокер, познат с предоставянето на клиентите на новаторски решения и постоянна подкрепа, FxPro дължи също така своята репутация на това да бъде най-надеждната фирма по отношение на превъзходното съвпадение на поръчки и изпълнение на технологии, които предлага.

Заедно със своите слипидж статистики, FxProсъобщи своите проценти за повторна котировка за тримесечието:

  • Повторни котировки = 5.3%
  • Положителен = 2.4%
  • Отрицателен = 2.9%

Генералният изпълнителен директор на FxPro, Хараламбос Псимолофитис, коментира:

“Нашето решение да публикуваме нашите слипидж статистики и проценти на повторна котировка са много добре приети от участниците във Форес индустрията. Нашата цел е да предоставим на индустрията пълна със значение и прозрачна информация, която може да бъде използвана за получаване на достъп към правдоподобността и лоялността на FxPro. С тази представа за прозрачност злоупотребяват много компании, които в усилието си да впечатлят участниците в индустрията, публикуват числа, които не кореспондират с реалността. Това е видно при сравнението на Стълб III в оповестяването на информация на много компании за обемите и други ключови показатели, които те регулярно публикуват.”
Обратно към всички публикации

За FxPro

FxPro е печелещ награди онлайн брокер, който обслужва клиенти на дребно и институционални клиенти в над 170 страни. FxPro предоставя достъп до конкурентни цени и дълбока ликвидност без дилинг деск намеса (подлежи на Политиката на изпълнение на FxPro ) чрез своите разширени трейдинг платформи, превъзходни технологии за изпълнение и алгоритмични инструменти.

FxPro Group Limited е холдинг компания на FxPro Financial Services Ltd, FxPro UK Limited, FxPro Global Markets MENA Limited и FxPro Global Markets Limited.

FxPro Group Limited е холдинг компания на FxPro Financial Services Ltd, FxPro UK Limited, FxPro Global Markets MENA Limited и FxPro Global Markets Limited. FxPro UK Limited има разрешително и се регулира от Органа за финансов контрол (регистрационен номер 509956). FxPro Financial Services Ltd има разрешително и се регулира от Кипърската комисия за ценни книжа и обмен (номер на лиценз 078/07) и от Борда за финансови услуги (номер на разрешително 45052). FxPro Global Markets MENA Limited има разрешително и се управлява от Органа за финансов контрол на Дубай (референтен номер F003333). FxPro Global Markets Ltd има разрешително и се управлява от Комисията за ценни книжа на Бахамските острови (номер на лиценз SIA-F184).

Контакт с медиите

За запитвания свързани с публикации, молим да се обърнете към pr@fxpro.com

+44 (0) 207 129 7960