info
Инвестирайте разумно FxPro is not regulated by the Brazilian Securities Commission and is not involved in any action that may be considered as solicitation of financial services; This translated page is not intended for Brazilian residents.Инвестирайте разумноИнвестирайте разумноДоговорите за различия (CFD) и спред залагането са комплексни инструменти и идват с висок риск от бърза загуба на пари заради ливъриджа. 75.54% акаунтите на инвеститорите на дребно с този доставчик. Би трябвало да се замислите, дали разбирате, как работят Договорите за различия (CFD) и дали можете да си позволите да загубите Вашите пари.Договорите за различия (CFD) и спред залагането са комплексни инструменти и идват с висок риск от бърза загуба на пари заради ливъриджа. 79.78% акаунтите на инвеститорите на дребно губят пари, когато търгуват с Договори за разлика (CFD) и спред залагане с този доставчик. Би трябвало да се замислите, дали разбирате, как работят Договорите за различия (CFD) и спред залагането и дали можете да поемете големия риск да загубите Вашите пари.
FxPro is not regulated by the Brazilian Securities Commission and is not involved in any action that may be considered as solicitation of financial services; This translated page is not intended for Brazilian residents.Инвестирайте възможно най-разумно: Трейдингът на Договорите за различие (CFD) носи със себе си определени рискове.

FxPro ръководи инициатива за прозрачност

09 юли 2015, Лондон. Награждаваният Форекс брокер FxPro поддържа своя ангажимент за прозрачност и има удоволствието да съобщи своето изпълнение и слипидж статистики за Q2 2015. Публикациите на следните трейдинг параметри съставляват част от продължаващите усилия на FxPro да известява предварително своите дейности и стандарти на услугите, в опитите си да окуражи честните трейдинг практики чрез Форекс индустрията.

Слипидж статистики на FxPro за месеците април, май и юни 2015:

  • Положителен = 44.9%
  • На котировка = 34.4%
  • Отрицателен = 20.7%

FxPro действа като брокер с хибриден модел на агенция, позволявайки на клиентите да получат достъп до ликвидност на най-високо ниво и да се възползват от преимуществата на политиката за интервенция без дилинг деск, както и гаранцията за защита от отрицателен баланс. Доверен брокер, познат с предоставянето на клиентите на новаторски решения и постоянна подкрепа, FxPro дължи също така своята репутация на това да бъде най-надеждната фирма по отношение на превъзходното съвпадение на поръчки и изпълнение на технологии, които предлага.

Заедно със своите слипидж статистики, FxProсъобщи своите проценти за повторна котировка за тримесечието:

  • Повторни котировки = 5.3%
  • Положителен = 2.4%
  • Отрицателен = 2.9%

Генералният изпълнителен директор на FxPro, Хараламбос Псимолофитис, коментира:

“Нашето решение да публикуваме нашите слипидж статистики и проценти на повторна котировка са много добре приети от участниците във Форес индустрията. Нашата цел е да предоставим на индустрията пълна със значение и прозрачна информация, която може да бъде използвана за получаване на достъп към правдоподобността и лоялността на FxPro. С тази представа за прозрачност злоупотребяват много компании, които в усилието си да впечатлят участниците в индустрията, публикуват числа, които не кореспондират с реалността. Това е видно при сравнението на Стълб III в оповестяването на информация на много компании за обемите и други ключови показатели, които те регулярно публикуват.”
Speakers
Charalambos Psimolophitis
Генерален директор, FxPro Group
Ilya Holeu
Директор маркетинг отдел, FxPro Group
Обратно към всички публикации