FxPro ръководи инициатива за прозрачност

09 юли 2015, Лондон. Награждаваният Форекс брокер FxPro поддържа своя ангажимент за прозрачност и има удоволствието да съобщи своето изпълнение и слипидж статистики за Q2 2015. Публикациите на следните трейдинг параметри съставляват част от продължаващите усилия на FxPro да известява предварително своите дейности и стандарти на услугите, в опитите си да окуражи честните трейдинг практики чрез Форекс индустрията.

Слипидж статистики на FxPro за месеците април, май и юни 2015:

  • Положителен = 44.9%
  • На котировка = 34.4%
  • Отрицателен = 20.7%

FxPro действа като брокер с хибриден модел на агенция, позволявайки на клиентите да получат достъп до ликвидност на най-високо ниво и да се възползват от преимуществата на политиката за интервенция без дилинг деск, както и гаранцията за защита от отрицателен баланс. Доверен брокер, познат с предоставянето на клиентите на новаторски решения и постоянна подкрепа, FxPro дължи също така своята репутация на това да бъде най-надеждната фирма по отношение на превъзходното съвпадение на поръчки и изпълнение на технологии, които предлага.

Заедно със своите слипидж статистики, FxProсъобщи своите проценти за повторна котировка за тримесечието:

  • Повторни котировки = 5.3%
  • Положителен = 2.4%
  • Отрицателен = 2.9%

Генералният изпълнителен директор на FxPro, Хараламбос Псимолофитис, коментира:

“Нашето решение да публикуваме нашите слипидж статистики и проценти на повторна котировка са много добре приети от участниците във Форес индустрията. Нашата цел е да предоставим на индустрията пълна със значение и прозрачна информация, която може да бъде използвана за получаване на достъп към правдоподобността и лоялността на FxPro. С тази представа за прозрачност злоупотребяват много компании, които в усилието си да впечатлят участниците в индустрията, публикуват числа, които не кореспондират с реалността. Това е видно при сравнението на Стълб III в оповестяването на информация на много компании за обемите и други ключови показатели, които те регулярно публикуват.”
Speakers
Charalambos Psimolophitis
aboutUs_teamCEO
Ilya Holeu
aboutUs_teamMarketing
Обратно към всички публикации