FxPro поддържа поетия ангажимент за обучение на трейдърите

21 март 2018, Лондон. През 2017, като част от дългосрочния ангажимент за предоставянето на трейдърите на изчерпателни образователни материали, онлайн брокерът FxPro направи дебют с образователни материали от професионалисти на трейдинг уебинари и семинари.

Сесиите бяха приети изключително добре от инвеститорите, търсещи начин да разширят своето разбиране за онлайн трейдинга и са доказали своя съществен успех в различни региони. Образователните материали от професионалисти, които ще продължат да бъдат пускани и през 2018, включват до момента семинари в три страни и уебинари на италиански, испански, немски, арабски, китайски и руски, тъй като FxPro продължава да помага на трейдърите по целия свят да разгърнат своето знание на финансовите пазари.

Домакинстван от различни експерти в индустрията , включително Филип Кончар, Енрико Гей, Карлос Партида и Мохамед Елгобари, образователните материали от професионалистите покриват широк спектър от теми включително трейдинг концепции, анализ на икономически събития, трейдинг стратегии за ключови инструменти, колапси на основни графични шаблони и как да използваме известни технически индикатори за информация на трейдинг решения.

Общо 50+ семинари и уебинари към днешна дата, образователните серии от професионалистите до момента са приветствали до сега над 2,500 трейдъра. На базата на положителното възприятие, възнамеряваме за в бъдеще да добавим още семинари и уебинари към нашия график през идващите месеци.

Директорът на FxPro за връзки с клиентите, Елзи Райъс, коментира:

“Винаги сме гледали на образованието като централен компонент на нашите оферти на FxPro. Продължителният успех на нашите образователни серии от професионалисти демонстрират, че семинарите и уебинарите са идеалния начин да заинтригуваме трейдърите, тъй като те предоставят практически подход и възможност да се научи повече за финансовите пазари от професионалисти в индустрията.”
Speakers
Charalambos Psimolophitis
aboutUs_teamCEO
Ilya Holeu
aboutUs_teamMarketing
Обратно към всички публикации