info
Инвестирайте разумно
Инвестирайте разумноИнвестирайте разумноДоговорите за различия (CFD) и спред залагането са комплексни инструменти и идват с висок риск от бърза загуба на пари заради ливъриджа. 77% акаунтите на инвеститорите на дребно с този доставчик. Би трябвало да се замислите, дали разбирате, как работят Договорите за различия (CFD) и дали можете да си позволите да загубите Вашите пари.
Инвестирайте възможно най-разумно: Трейдингът на Договорите за различие (CFD) носи със себе си определени рискове.

FxPro поддържа поетия ангажимент за обучение на трейдърите

21 март 2018, Лондон. През 2017, като част от дългосрочния ангажимент за предоставянето на трейдърите на изчерпателни образователни материали, онлайн брокерът FxPro направи дебют с образователни материали от професионалисти на трейдинг уебинари и семинари.

Сесиите бяха приети изключително добре от инвеститорите, търсещи начин да разширят своето разбиране за онлайн трейдинга и са доказали своя съществен успех в различни региони. Образователните материали от професионалисти, които ще продължат да бъдат пускани и през 2018, включват до момента семинари в три страни и уебинари на италиански, испански, немски, арабски, китайски и руски, тъй като FxPro продължава да помага на трейдърите по целия свят да разгърнат своето знание на финансовите пазари.

Домакинстван от различни експерти в индустрията , включително Филип Кончар, Енрико Гей, Карлос Партида и Мохамед Елгобари, образователните материали от професионалистите покриват широк спектър от теми включително трейдинг концепции, анализ на икономически събития, трейдинг стратегии за ключови инструменти, колапси на основни графични шаблони и как да използваме известни технически индикатори за информация на трейдинг решения.

Общо 50+ семинари и уебинари към днешна дата, образователните серии от професионалистите до момента са приветствали до сега над 2,500 трейдъра. На базата на положителното възприятие, възнамеряваме за в бъдеще да добавим още семинари и уебинари към нашия график през идващите месеци.

Директорът на FxPro за връзки с клиентите, Елзи Райъс, коментира:

“Винаги сме гледали на образованието като централен компонент на нашите оферти на FxPro. Продължителният успех на нашите образователни серии от професионалисти демонстрират, че семинарите и уебинарите са идеалния начин да заинтригуваме трейдърите, тъй като те предоставят практически подход и възможност да се научи повече за финансовите пазари от професионалисти в индустрията.”
Обратно към всички публикации
За FxPro

FxPro е печелещ награди онлайн брокер, който обслужва клиенти на дребно и институционални клиенти в над 170 страни. FxPro предоставя достъп до конкурентни цени и дълбока ликвидност без дилинг деск намеса (подлежи на Политиката на изпълнение на FxPro ) чрез своите разширени трейдинг платформи, превъзходни технологии за изпълнение и алгоритмични инструменти.

FxPro Group Limited е холдинг компания на FxPro Financial Services Ltd, FxPro UK Limited, FxPro Global Markets MENA Limited и FxPro Global Markets Limited.

FxPro Group Limited е холдинг компания на FxPro Financial Services Ltd, FxPro UK Limited, FxPro Global Markets MENA Limited и FxPro Global Markets Limited. FxPro UK Limited има разрешително и се регулира от Органа за финансов контрол (регистрационен номер 509956). FxPro Financial Services Ltd има разрешително и се регулира от Кипърската комисия за ценни книжа и обмен (номер на лиценз 078/07) и от Борда за финансови услуги (номер на разрешително 45052). FxPro Global Markets MENA Limited има разрешително и се управлява от Органа за финансов контрол на Дубай (референтен номер F003333). FxPro Global Markets Ltd има разрешително и се управлява от Комисията за ценни книжа на Бахамските острови (номер на лиценз SIA-F184).

Контакт с медиите

За запитвания свързани с публикации, молим да се обърнете към pr@fxpro.com

+44 (0) 207 129 7960